Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen pelaa tänään Ranskan haastajaturnauksen voitosta: “Täysi lataus vielä viimeiseen otteluun”

Otto Virtanen Luganon tennisturnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pelaa tänään illalla ATP-Challenger kiertueella Ranskan turnauksen voitosta.

Otto Virtanen eteni ATP:n haastajakiertueella Ranskan turnauksessa finaaliin kaatamalla lauantaina turnauksessa kolmanneksi sijoitetun Brandon Nakashiman. Yhdysvaltalaispelaaja kaatui vahvan esityksen päätteeksi erin 4-6, 6-7(4-7).

ATP-rankinglistalla sijalla 172 majaileva Virtanen on esiintynyt kovalla sisäkentällä pelattavassa turnauksessa vahvasti. Miehen alkuvuosi on sujunut odotuksiin nähden hieman heikosti, mutta Ranskassa kulku on ollut hyvää.

Virtanen kaatoi turnauksen toisella kierroksella kuudenneksi sijoitetun ranskalaistähden Benoit Pairen ja puolivälierässä entisen TOP10-pelaaja Lucas Pouillen.

– Peli kulkee ja jokaisena turnauspäivänä on ollut pelissäni tosi paljon positiivista, Virtanen avasi Tennisliiton sivuilla.

– Olen luottanut omaan syöttööni ja tavallaan aika simppelillä pelillä on menty; ei mitään erikoisuuksia, yksinkertaista ja tehokasta. Hyvät on fiilikset, mutta nyt täysi lataus vielä viimeiseen otteluun, Virtanen jatkoi.

– Hyvä merkki on, että olen voittanut kaikki viikon tie-breikit, eli tiukat tilanteet kääntyvät edukseni.

Sunnuntain finaalissa Virtanen kohtaa sveitsiläispelaaja Leandro Riedin. Riedi on parhaillaan maailmanlistalla muutaman sijan Virtasen alapuolella. Suomalainen on voittanut kaksikon aiemmista kohtaamisista yhden ja hävinnyt yhden.

Virtanen on voittanut urallaan kolme Challenger-turnausta, mutta voitto sunnuntain finaalista tarkottaisi miehen ensimmäistä haastajakiertueen turnausvoittoa tälle kaudelle.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis