Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Paluu päiväjärjestykseen! – Suomen tennistähti murskavoittoon Ranskassa

Otto Virtanen hurjassa vireessä Davis Cupissa.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella on tällä viikolla pelattu useampi turnaus. Suomalaisittain mielenkiintoa oli niin Ranskassa kuin Qatarissa. Qatarissa Emil Ruusuvuori eteni aina puolivälieriin asti ATP-turnausta. Ranskassa Suomen kakkospelaaja Otto Virtanen eteni finaaliin Paun haastajaturnauksessa ja onnistui nappaamaan vuoden ensimmäisen turnausvoittonsa.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen otti jättimäisen voiton ATP-kiertueella. Virtanen kaatoi Paun haastajakiertueen turnauksen loppuottelussa Sveitsin Leandro Riedin suoraan kahdessa erässä 7-5, 7-5 -lukemin. Turnauksen voitolla Virtanen tienasi 125 ATP-pistettä, joka nostaa suomalaisen maanantaisella ATP-listalla sijalle 131. Virtasen ranking on parhaimmillaan ollut sijalla 107.

Ottelun avauserässä Virtanen syötti erinomaisesti ja pommitti viisi ässää saaden 53 prosentin varmuudella ykkösen ruutuun. Seitsemännestä pelistä alkaen nähtiin murtoja vuorotellen. Sveitsiläinen oli koko ajan murron edellä ja pääsi syöttämään avauserää nimiinsä 5-4 -tilanteessa. Riedi johti omaa syöttöään jo 40-0 -lukemin, mutta suomalainen vei viisi pistettä putkeen ja mursi takaisin. Virtanen piti tämän jälkeen syöttönsä ja vei erän nimiinsä kolmannella eräpallolla.

Toisessa erässä Riedi oli alkuvaiheilla lähempänä murtoa, mutta kovalla teholla syöttänyt suomalainen piti syöttönsä tiukoistakin paikoista. Lopulta 12. peli toi erään ratkaisun. Virtanen karkasi 0-30 -johtoon, mutta Riedi nousi vielä tasoihin. Lopulta suomalainen sai erän ensimmäisen murtopallonsa ja hoiti samalla erän sekä ottelun nimiinsä.

Virtanen voitti viikon kaikki ottelunsa suoraan 2-0 -erin ja viisi kymmenestä erästä venyi katkaisupeliin. Ensi viikolla suomalainen pelaa Lillen haastajaturnauksessa ja kohtaa Challenger 100 -tason turnauksen ensimmäisellä kierroksella karsijan. Viime vuonna Virtanen voitti Lillen turnauksen nelossijoitettuna pelaajana, joten nyt on paljon pisteitä puolustettavana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis