Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Wilma Murron keskeytys MM-hallien kenraalikisassa sai fanit huolestumaan – Naiselta paljastus todellisesta kunnostaan

Wilma Murto keskeytti kisan Ranskassa
AOP

Wilma Murto vakuuttaa lähtevänsä ensi viikon yleisurheilun MM-halleihin täydessä kunnossa lauantain keskeytyksestä huolimatta.

Wilma Murto kilpaili lauantai-iltana Ranskan Rouenissa. Yleisurheilun MM-hallikilpailuja edeltävä kisa jäi Murrolla kuitenkin kesken, mikä sai monet huolestumaan.

Murto ylitti Ranskan kovatasoisessa kilpailussa korkeuden 480, mutta jätti tämän jälkeen kilpailun kesken. Murron valmentaja Jarno Koivunen kertoi, että naisen jalassa oli 480 ylityksen jälkeen ollut pieniä tuntemuksia.

– Wilma oli ensin jatkamassa kilpailemista 480:n jälkeen, mutta tuli sitten sanomaan, etten nyt ota mitään riskiä, kun ensi viikolla on MM-hallit, Koivunen pelajasti Ylelle.

– Hyvä kilpailu siinä mielessä, että vaikka alustan kanssa oli ongelmia, Wilma pääsi vaihtamaan isomman seipään 480:n ylitykseen. Erittäin mielenkiintoinen kilpailu on ensi viikon MM-hallissa, Koivunen ennakoi.

Murto on yksi ensi viikonlopun Glasgown MM-hallien seiväskisan selkeistä mitalisuosikeista. Nainen vahvisti Ranskan kisan jälkeen Instagramissa, ettei keskeytyksessä ollut tosiaan kyse loukkaantumisesta ja vakuutti olevansa täydessä kunnossa ensi viikon koitokseen.

– Ei hätää, kaikki hyvin. Suuntaan Galsgowiin täydellä voimalla, Murto vakuutti postauksessaan.

– Olen ylpeä itsestäni, että pystyin hankalana päivänä ylittämään 480, nainen totesi myös.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wilma Murto (@wilmamurto)

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu