Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurjaa nousua! – Suomalaiset korkealla tuoreella ATP-listalla

Emil Ruusuvuori
AOP

Tuoreet tenniksen maailmanlistat julkaistaan aina maanantaisiin. ATP-listalla suomalaisittain nähtiin hienoa nousua viime viikon suorittamisen jälkeen, kun kummankin ATP-kiertueen suomalaispelaajan viikko sujui loistavasti. Otto Virtanen juhli Ranskassa turnausvoittoa ja Emil Ruusuvuori eteni Qatarissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Tuoreella ATP-listalla Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori piti sijansa. Ruusuvuori on maanantain listalla sijalla 43 eikä tällä viikolla etenkään Ruusuvuoren toimesta ole listalla tapahtumassa isoa muutosta. Suomalainen ei pelaa tällä viikolla missään turnauksessa vaan valmistautuu reilun viikon päästä Kaliforniassa käytävään Indian Wellsiin, joka on vuoden ensimmäinen Masters-turnaus.

Ruusuvuorella on ohjelmassa Indian Wellsin lisäksi Phoenixissa pelattava Challenger 175 tason turnaus, jonka jälkeen matka jatkuu Miamin Masters-turnaukseen. Indian Wellsissä suomalainen oli viime vuonna kolmannella kierroksella ja Miamissa puolivälierissä. Tappiot tulivat Kaliforniassa Alexander Zvereville ja Miamissa Australian avoimet tänä vuonna voittaneelle Jannik Sinnerille.

Suomen kakkospelaaja Otto Virtanen löysi tasaisuutta vihdoinkin otteisiinsa ja voitti Ranskan Paussa pelatun haastajakiertueen turnauksen viime viikolla. Virtanen sai voitosta 125 ATP-pistettä ja nousi ATP-listalla sijalle 131. Nousua tapahtui yhteensä 41 sijaa. Virtasen paras sijoitus maailmanlistalla on 107 viime keväältä.

Tällä viikolla suomalainen puolustaa viime vuotista voittoaan Lillen haastajaturnauksessa ja ensi viikolla sama on edessä Sveitsin Luganossa.

Virtaselle riittää torjuntavoitoiksi paikat välierissä kummassakin turnauksessa, jotta romahdusta maailmanlistalla ei tapahdu.

Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan kaksi ATP-500 -kisaa ja Chilen Santiagossa ATP-250 -kisa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis