Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tyly ylikävely! – Argentiinan tennistähti näytti kaapin paikan Brasiliassa

Argentiinan Sebastian Baez valloitti Winston-Salemin turnauksen.
AOP

Tenniskausi on hienossa vauhdissa. Tällä viikolla pelattiin jälleen ATP-500 -tason turnaus, kun vuorossa oli Rio de Janeiron massakenttäturnaus. Turnauksen loppuottelussa nähtiin kaksi argentiinalaista pelaajaa kotiyleisön suureksi pettymykseksi. Loppuottelusta tuli hyvinkin yksipuolinen näytös Argentiinan huippupelaajan toimesta.

Argentiinan Sebastian Baez juhlii uransa ensimmäistä ATP-500 -tason turnausvoittoa. Baez valloitti Brasilian suurkaupunki Rio de Janeirossa pelatun ATP-500 -turnauksen nimiinsä viime viikolla heikosti sujuneen Buenos Airesin ATP-turnauksen jälkeen. Voitolla Baez saa 500 ATP-pistettä ja lähes 400 tuhatta dollaria palkintorahaa.

Baez kaatoi täysin argentiinalaisessa loppuottelussa nuoren Mariano Navonen 6-2, 6-1 -lukemin. Navone selvitti tiensä turnauksen loppuotteluun karsintojen kautta, joten ottelu oli pelaajalle jo seitsemäs reiluun viikkoon. Navone kerryttää ATP-pistesaldoaan 330’llä ja tilinauhaa reilulla 210 tuhannella dollarilla.

Ottelu oli hyvin yksipuolinen näytös, sillä Navone piti vain kertaalleen syöttönsä koko ottelun ja onnistui murtamaan vastustajansa syötön kahdesti.

Baez ja Navone pelaavat alkavalla viikolla Chilen pääkaupungissa Santiagossa ATP-250 -turnauksen. Baez on kisassa sijoitettu toiseksi heti kotiyleisön kultapojan Nicolas Jarryn jälkeen. Navone pääsi turnaukseen mukaan tämän viikon onnistumisen myötä. Paikkaa pääturnauksessa ei lähtökohtaisesti ollut luvassa. Navone olisi osallistunut turnauksen karsintoihin, mutta joutui jättämään viikonlopun Rion loppupelien jälkeen ne väliin.

Baez nousee maanantaina julkaistavalla ATP-listalla sijalle 21 ja Navone sijalle 60. Navonen nousu 60. tarkoittaa sitä, että argentiinalainen pääsee suoraan mukaan Indian Wellsin Masters-turnaukseen 1,5 viikon päästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis