Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazz takaisin voittojen makuun! – Lauri Markkanen: “Sitä meidän pitää tehdä joka pelissä”

Lauri Markkasen Utah Jazz palasi NBA:ssa voittokantaan kaatamalla San Antonio Spursin
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz palasi voittojen makuun NBA:ssa kun se kaatoi San Antonio Spursin viime yönä Suomen aikaa korein 128-109.

Lauri Markkanen komeili jälleen joukkueensa pistetilaston kärjessä 26 pisteellä kun Utah Jazz kaatoi San Antonio Spursin viime yönä. Lisäksi suomalaistähti napsi seitsemän levypalloa ja antoi neljä koriin johtanutta syöttöä, kun Jazz katkaisi viiden ottelun tappioputkensa. Markkanen on nyt heittänyt viimeisessä 11 pelissä vähintään viisi kolmen pisteen heittoa.

Jazz loisti ottelussa erityisesti puolustuksellisesti sekä siirtymissä. Se rokotti Spursia 34 pisteellä joukkueen menetyksistä.

– Näytimme kädet ja pääsimme tavallaan syöttöväylille, joten sitä meidän pitää tehdä joka pelissä, Markkanen summasi pelin jälkeen.

– Ei vain juoksemalla, vaan todella yrittämällä tehdä syötöistä heille vaikeita. Meillä on tässä joukkueessa kavereita, joilla on pitkä siipiväli ja yritämme käyttää sitä hyödyksemme, suomalaistähti jatkoi.

Jazz johti puoliaikaan mennessä 24 pisteellä, mutta päästi Spursin vielä viimeisellä neljänneksellä mukaan peliin. Spurs kavensi Utahin johdon yksinumeroiseksi, mutta Jazz vastasi nopeilla perättäisillä kolmosilla ja pysäytti Spursin kirin.

Tämän kauden supertulokas Victor Wembanyama heitti 22 pistettä, kahmi 10 levypalloa ja teki viisi blokkia ottelussa. Spursin paras pistemies oli Devin Vassell 27 pisteellä.

– Olimme vähän hitaita ja huolimattomia tänään, ranskalaistähti Wembanyama myönsi.

– Ehkä olimme väsyneitä joten meidän täytyy tehdä ylimääräisiä ponnisteluja ja olla tavallista fiksumpia, mies jatkoi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo