Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähti kovaan testiin! – Saksalaispelaaja vastaan Ranskan turnauksessa

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Maanantaina julkaistulla ATP-listalla sijalle 131 noussut Suomen Otto Virtanen puolustaa tällä viikolla Ranskassa viime vuotista turnausvoittoaan. Virtanen lähtee sijoittamattomana Lillessä pelattavaan haastajakiertueen turnaukseen. Virtanen kohtaa ensimmäisellä kierroksella karsijan, jonka jälkeen kaavio on hyvinkin mielenkiintoinen.

Viime viikolla Ranskan Paun haastajaturnauksessa uransa neljättä turnausvoittoa haastajakiertueella juhlinut Suomen Otto Virtanen aloittaa Lillen turnauksen keskiviikkona. Virtanen kohtaa sijoittamattomana Lillen turnauksen ensimmäisellä kierroksella kokeneen saksalaispelaaja Oscar Otten.

Otte pääsi mukaan turnaukseen karsintojen kautta “lucky loserina”. Lucky loser -paikka avautui, kun turnaukseen kakkoseksi sijoitettu Yhdysvaltain Brandon Nakashima joutui jättämään turnauksen väliin.

Virtanen voitti Lillen turnauksen viime vuonna. Suomalainen pääsi turnaukseen neljänneksi sijoitettuna pelaajana ja kaatoi turnauksen loppuottelussa Australian Max Purcellin.

Tämän vuoden turnauksessa Virtasella on edessään mielenkiintoinen kaavio. Mikäli suomalainen selvittää Otten ensimmäisellä kierroksella, niin toisella kierroksella odottaa joko kolmanneksi sijoitettu Benoit Paire tai Belgian 19-vuotias Alexander Blockx.

Viime viikolla Virtanen kaatoi villillä kortilla tähän turnaukseen päässeen Pairen suoraan kahdessa erässä 6-0, 7-6 -lukemin.

Mahdollisessa puolivälierässä odottanee Ranskan viidenneksi sijoitettu Gregoire Barrere. Barrere kohtaa toisella kierroksella joko Belgian Michael Geertsin tai Syyrian Hazem Nawin. Geerts kaatoi karsinnoissa Otten kolmessa erässä.

Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Ranskan kokenut Arthur Rinderknech, joka taipui Syyrian Nawille viime viikolla Paussa kolmieräisessä kamppailussa. Rinderknech kohtaa ensimmäisellä kierroksella Sveitsin Leandro Riedin, jonka Virtanen kaatoi Paun finaalissa kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis