Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti palasi ryminällä kentille – Tyrmäävä voitto Dubain kisassa

Daniil Medvedev lyö palloa Pariisissa.
AOP

Dubain ATP-turnauksessa on tiistaina pelattu ensimmäinen kierros päätökseen. Turnauksessa kahdeksasta sijoitetusta pelaajasta seitsemän selvittivät tiensä toiselle kierrokselle eli 16 parhaan joukkoon. Viimeinen sijoitettu pelaaja, joka marssi toiselle kierrokselle oli ykkössijoitettu venäläistähti.

ATP-listalla jo sijalle neljä tippunut entinen ykkönen Daniil Medvedev aloitti vahvasti Dubain ATP-500 -turnauksen.

Ykkössijoitettu Medvedev kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelussa Kazakstanin nousua tekevän Alexander Shevchenkon suoraan kahdessa erässä 6-3, 7-5 -lukemin. Ottelussa Medvedev mursi vastustajansa syötön viidesti ja menetti molemmissa erissä syöttönsä kertaalleen.

Medvedeville ottelu oli ensimmäinen tammikuun lopun Australian avointen loppuottelun, jossa tällä hetkellä maailmanlistan kolmantena oleva Italian Jannik Sinner nousi kahden erän takaa otteluvoittoon.

Venäläistähti kohtaa turnauksen toisella kierroksella Italian Lorenzo Sonegon, joka kaatoi omassa avauskierroksen ottelussaan Intian ykköspelaaja Sumit Nagalin. Sonego voitti ottelun 6-4, 5-7, 6-1 -lukemin. Sonego syötti ottelussa hyvin, sillä italialainen sai ykkössyötön ruutuun 68 prosentin varmuudella ja voitti näistä 86 prosenttia. Myös kakkossyötöistä italialainen voitti yli puolet.

Otteluparin voittaja kohtaa puolivälierässä torstaina joko Tshekin 18-vuotiaan Jakub Mensikin tai Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan. Kumpikin taisteli tiistaina ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon kolmessa erässä. Miehet kohtasivat toisensa viime viikolla Dohan ATP-250 -turnauksessa. Tuolloin Mensik oli suoraan kahdessa erässä vahvempi.

Turnauksen koko toinen kierros pelataan keskiviikkona maaliin. Puolivälierät ovat luvassa torstaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis