Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Markkaselle todella kovaa ryöpytystä Jazzin ruman tappion jälkeen: “Lauri on ollut aivan kamala”

Lauri Markkasen esitys kirvoitti kovaa kritiikkiä Utahin tappion jälkeen

Lauri Markkanen ei yltänyt parhaimpaansa, kun Utah Jazz hävisi Atlanta Hawksille viime yönä NBA:ssa.

Atlanta Hawks oli lopulta selvästi koriluvuin 124-97 Utah Jazzia parempi. Utahin suomalaistähti Lauri Markkanen tilastoi ottelussa 11 pistettä ja neljä levypalloa. Syöttöjä suomalainen ei kerännyt ainuttakaan.

Markkanen aloitti ottelun vaisusti ja kirjautti ensimmäiset pisteensä vasta aivan ensimmäisen erän loppusekunneilla. Suomalaisen esitys ei kerännyt faneilta juurikaan ylistystä sosiaalisessa mediassa.

– Markkanen oli aivan rikki tänä iltana, todella karu esitys häneltä, eräs fani pyöritteli viestipalvelu X:ssä.

– Lauri on ollut aivan kamala siirtojen jälkeen, toinen fani tulitti.

Markkanen on toki joukkueensa suurimpia tähtiä ja All Stars -tähdeltä odotetaan nykyisin jokaisessa ottelussa paljon. Siksi tiistai-illan vaisu esitys erityisesti faneja vaikuttaisi kismittäneen.

– Hänen heittonsa ovat vaikeutuneet huomattavasti. Hänellä ei ole enää Kelly Olynykiä, NBA-toimittaja Tony Jones puolusti Markkasta.

Jazz luopui vastikää kolmesta avainpelaajastaan, kun se vaihtoi Olynykin, Ochai Agbajin sekä Simone Fontecchion pois. Joukkueen on hakenut siirtojen jälkeen hieman muotoaan ja muun muassa Markkasen rooli on hieman muuttunut, kun tutut kaverit eivät enää pelaa suomalaiselle samanlaisia heittopaikkoja.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo