Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselta väkevä alku! – Mahtava voitto Ranskan haastajaturnauksessa

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kahta ATP-500 -tason turnausta ja yhtä ATP-250 -tason turnausta. Haastajakiertueella pelataan neljää eri turnausta, kun kaksi kisaa on Euroopassa, yksi Afrikassa ja yksi Intiassa. Ranskassa pelattavassa Lillen haastajaturnauksessa viime vuotista turnausvoittoa puolustaa Suomen Otto Virtanen.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloitti väkevästi Lillen haastajaturnauksen Ranskassa. Virtanen aloitti turnauksen mestaruuden puolustamisen keskiviikkoiltana kaatamalla karsintojen kautta “lucky loserina” -kisaan mukaan päässeen saksalaisveteraani Oscar Otten. ATP-listalla tällä hetkellä sijalla 286 oleva Otte kaatui kolmieräisessä taistelussa 6-4, 3-6, 6-1 -lukemin.

Ottelun ensimmäisessä erässä Virtanen syötti vahvasti ja piti kaikki syöttönsä napaten ainoan murron viidennessä pelissä. Toisessa erässä Virtanen aloitti myös väkevästi, mutta menetti kuudennessa pelissä syöttönsä eikä päässyt enää murtamaan takaisin. Kolmannessa erässä Otte johti ensimmäistä syöttövuoroaan jo 40-0 -lukemin, mutta suomalainen nappasi siitä huolimatta murron ja tämä katkaisi 30-vuotiaan pelaajan selkärangan.

Toisella kierroksella Virtanen kohtaa torstaina Belgian nuoren kovasyöttöisen Alexander Blockxin. Blockx kaatoi keskiviikon viimeisessä ottelussa turnauksen kolmossijoitetun pelaajan eli kokeneen Ranskan Benoit Pairen. Ottelu venyi kolmieräiseksi. ATP-listalla sijalla 313 oleva belgialainen voitti ottelun 6-4, 5-7, 6-3 -erin murtamalla kolmesti Pairen syötön.

Tämän ottelun voittaja kohtaa perjantaina turnauksen puolivälierässä Ranskan viidenneksi sijoitetun Gregoire Barreren. Torstaina turnauksen ohjelmassa on neljä viimeistä kakkoskierroksen ottelua ja perjantaina sama tahti jatkuu neljällä puolivälierällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis