Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäjän tennistähti nousi ahdingosta! – “Uskomaton suoritus…”

Daniil Medvedev kohtaa Carlos Alcarazin Indian Wellsin finaalissa.
AOP

Urallaan kertaalleen tenniksen Grand Slam -turnauksen voittanut venäläistähti Daniil Medvedev eteni Dubain ATP-500 -tason turnauksessa näyttävästi puolivälieriin. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja oli pahoissa ongelmissa italialaissensaation kanssa, mutta kaivoi tiensä ottelusta jatkoon. Dubaissa pelataan puolivälierät torstaina ja finaali on luvassa lauantaina.

Venäjän ykköstykki Daniil Medvedev on selvittänyt tiensä kahdeksan parhaan joukkoon Dubain ATP-turnauksessa. Ykkössijoitettu ATP-listan nelonen kaatoi vaikeuksien jälkeen toisen kierroksen ottelussaan Italian Lorenzo Sonegon kolmessa erässä. Medvedev hävisi avauserän 6-3 -lukemin, mutta voitti samoilla lukemilla kaksi seuraavaa.

Medvedev kohtaa turnauksen puolivälierässä Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan. Espanjalainen kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Tshekin 18-vuotiaan Jakub Mensikin, joka joutui luovuttamaan ottelun toisessa erässä hävittyään ensimmäisen erän katkaisupelissä.

Mensik pelasi viime viikolla Dohan ATP-turnauksen finaalissa Dubain turnauksen nelossijoitettua Karen Khachanovia vastaan, mutta taipui kahdessa erässä. Khachanovin matka pysähtyi Dubaissa toiselle kierrokselle, kun Jiri Lehecka oli vahvempi kolmieräisessä lähes kolmen tunnin väännössä.

ATP-listalla sijalla 36 oleva Lehecka kohtaa puolivälierässä Kazakstanin Alexander Bublikin. Bublik kaatoi Hollannin Tallon Griekspoorin kahdessa erässä. Ottelun voittaja kohtaa välierässä perjantaina joko kakkoseksi sijoitetun Andrey Rublevin tai vain kolme peliä turnauksessa menettäneen Yhdysvaltain Sebastian Kordan.

Medvedevin puolivälierän voittaja kohtaa perjantain välierässä joko Ranskan Ugo Humbertin tai turnauksessa jo kolme katkaisupeliä viiteen erään pelanneen Puolan Hubert Hurkaczin. Hurkacz on sijoitettu turnauksessa kolmanneksi ja Humbert viidenneksi. Humbert kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Andy Murrayn, kuten Penkkiurheilu.com uutisoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis