Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Australialainen jälleen liikaa Norjan tennistähdelle!

Australian Alex de Minaur eteni Acapulcossa välieriin.
AOP

Meksikossa on pelattu päätökseen Acapulcon ATP-turnaus. Turnauksen vei jälleen kerran nimiinsä hallitseva mestari Alex de Minaur, joka kaatoi loppuottelussa Norjan tennistähden. Australialainen on pelannut todella korkealla tasolla läpi uransa Meksikon huipputurnauksessa. Kumpikin pelaaja jatkaa kauttaan Indian Wellsissä ensi viikonloppuna.

Australian ykköspelaaja Alex de Minaur valloitti jo toisena vuotena putkeen Meksikon Acapulcossa pelattavan ATP-500 -tason turnauksen. De Minaur kaatoi turnauksen loppuottelussa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Norjan ykköspelaaja Casper Ruudin suoraan kahdessa erässä. Ykkössyötöistään vain 53 prosenttia ruutuun saanut australialainen voitti ottelun erin 6-4, 6-4.

Voitto Ruudista oli de Minaurille ensimmäinen sitten NEXT Gen-finaaliturnauksen 2019. Tuon jälkeen miehet eivät ole kohdanneet ATP-kiertueella, mikä on täysin käsittämätön asia.

– Tämä oli uskomaton viikko. Tämä oli jotain sellaista, mitä en osannut odottaa, jos olen rehellinen. Tulin Meksikoon vähän normaalia heikommassa vireessä. Yritin vain psyykata itseni jokaiseen otteluun. Uskon, että Ruudia vastaan pelasin koko turnauksen parhaan otteluni, kertoi de Minaur.

De Minaur on esiintynyt vuodesta 2019 alkaen neljästi Acapulcon turnauksessa ja voittanut yhteensä 11 ottelua, ja kaksi kertaa koko turnauksen.

– Tämä on ollut minulle todella hyvä turnaus. Täällä onnistuin nappaamaan urani ensimmäisen ATP-500 -turnausvoiton ja tämä oli samalla ensimmäinen kerta, kun onnistuin puolustamaan titteliäni koko ATP-uralla, kommentoi australialainen.

Ruudille finaalitappio oli jo toinen tänä vuonna Meksikossa. Viime viikolla Ruud kärsi Los Cabosin turnauksessa finaalitappion Australian kakkospelaaja Jordan Thompsonille.

Maanantaina julkaistavalla ATP-listalla Ruud ohittaa de Minaurin ja nousee yhdeksänneksi. Australialainen on listalla kymmenentenä. Kummatkin on sijoitettuja Indian Wellsin Masters-turnaukseen joka käynnistyy Kaliforniassa ensi keskiviikkona. Sijoitetut pelaajat aloittavat turnauksen perjantaina ja lauantaina toiselta kierrokselta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis