Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n hallitseva mestari pilasi LeBron Jamesin historiallisen saavutuksen: “Inhoan, että se tapahtui…”

LeBron James saavutti 40,000 pisteen rajapyykin NBA:ssa
AOP

Supertähti LeBron James rikkoi 40,000 pisteen rajan ensimmäisenä pelaajana NBA:n historiassa.

LeBron James saavutti ensimmäisenä pelaajana NBA:n historiassa 40,000 pisteen rajapyykin. Supertähti rikkoi rajan sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Los Angeles Lakers kohtasi Denver Nuggetsin.

NBA:n hallitseva mestari Nuggets piti huolen, ettei Jamesin ilta ollut pelkkää juhlintaa, sillä se nappasi ottelusta koriluvuin 114-124 voiton.

NBA:n kaikkien aikojen piste-ennätystä jo nimissään pitänyt James, upotti ottelussa 26 pistettä. Historiallinen kori, joka vei supertähden 40,000 pisteen paremmalle puolelle, nähtiin ottelun toisen neljänneksen alussa. James ohitti Nuggetsin Michael Porter Jr:n ja viimeisteli korin lay upilla kotiyleisön Los Angelesissa hurraten seisaaltaan.

– Olla ensimmäinen pelaaja, joka tekee jotain tässä liigassa on aika siistiä, tietäen liigan historian ja suuret pelaajat, joita se on nähnyt, James hehkutti saavutustaan.

Mies harmitteli kuitenkin, että historiallinen saavutus nähtiin iltana, jolloin Lakers ei pystynyt voittoa nappaamaan.

– Mutta minulle tärkein asia, kuten aina, on voittaa, joten inhoan, että tämä tapahtui silloin kun häviämme, supertähti harmitteli.

– Katsot monia suuria pelaajia, jotka ovat pelanneet tätä peliä, eikä kukaan ole ollut edes lähellä 40… Tietysti se on suuri hetki, mutta tietenkin se olisi parempi, jos olisimme voittaneet, Jamesin joukkuekaveri Anthony Davis ylisti.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo