Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Argentiinan tennistähden hurja alkuvuosi sai jatkoa! – Valloitti Chilen turnauksen

Argentiinan Sebastian Baez valloitti Winston-Salemin turnauksen.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelattiin viime viikolla kolme turnausta. Kaksi ATP-500 -tason turnausta kovilla kentillä Meksikon Acapulcossa sekä Arabiemiraattien Qatarissa sekä yksi ATP-250 -kisa massakentällä Chilen Santiagossa. Santiagon turnauksen finaali oli ainut joka pelattiin sunnuntaina paikallista aikaa ja siitä saatiin todellinen näytös.

Argentiinan supertähti Sebastian Baez jatkoi hurjaa alkuvuotta ATP-kiertueella. 23-vuotias argentiinalainen nappasi tililleen Chilen Santiagossa pelatun ATP-turnauksen voiton kaatamalla loppuottelussa kotiyleisön suosikin Alejandro Tabilon kolmessa erässä 3-6, 6-0, 6-4 -lukemin.

Baezille turnausvoitto oli toinen putkeen, sillä viime viikolla argentiinalainen voitti Rio de Janeirossa pelatun ATP-500 -kisan kaatamalla maanmiehensä Mariano Navonen loppuottelussa.

Ottelun avauserässä nähtiin vain yksi murto, kun erinomaisesti syöttänyt Tabilo nappasi kuudennessa pelissä erän ratkaisseen murron viidennellä murtopallolla. Toinen erä olikin täysin vastakohta avauserästä. Baez menetti omalla syötöllä vain kaksi pistettä ja mursi Tabilon kolme kertaa antamalla tälle omalla syötöllään vain kolme pistettä.

Kolmannessa erässä Baez mursi neljännen kerran putkeen Tabilon syötön ja näytti pitkään matkaavan erä-, ja otteluvoittoon helposti, mutta chileläinen nappasi murron 3-5 -tilanteessa, mutta ei onnistunut pitämään tasoittavaa syöttövuoroa, joten erä meni argentiinalaiselle.

Baez hävisi kauden kaksi ensimmäistä otteluaan Australian Adelaidessa ja Brisbanessa, mutta eteni kolmannelle kierrokselle Australian avoimissa häviten turnauksen mestari Jannik Sinnerille. Tämän jälkeen argentiinalainen palasi Etelä-Amerikkaan ja eteni Cordoban massakisassa välierään sekä Buenos Airesin kisassa puolivälierään. Tätä seurasi kaksi makeaa turnausvoittoa.

Chileläisen kausi on ollut myös vahva. Tabilo voitti tammikuussa karsijana Aucklandin ATP-turnauksen, mutta lähti lauluun Australian avoimissa ensimmäisellä kierroksella. Kolmesta Etelä-Amerikan massakenttäkisasta tilille karttui vain neljä voittoa.

Baez on yksi sijoitetuista pelaajista Indian Wellsiin, joka käynnistyy keskiviikkona. Myös Tabilo on turnauksessa mukana. Baez on kerännyt alkuvuodesta tuhat ATP-pistettä ja on yksivuotisrankingissa kahdeksannella sijalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis