Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässän urakka Sveitsissä alkaa! – Vastassa mielenkiintoinen sveitsiläinen

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan vuoden 2024 ensimmäinen Masters-turnaus, kun keskiviikkona Indian Wells käynnistyy Kaliforniassa. Masters-turnauksen ohella pelataan kolme haastajakiertueen turnausta. Yksi Euroopassa, yksi Afrikassa ja yksi Etelä-Amerikassa. Euroopassa pelattava turnaus käydään Etelä-Sveitsissä Luganossa, jossa Otto Virtanen puolustaa vuodentakaista turnausvoittoaan.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloittaa tiistaina Sveitsin Luganossa haastajaturnauksen. ATP-listalla sijalle 126 maanantaina noussut suomalainen puolustaa Luganossa kakkossijoitettuna pelaajana viime vuotista turnausvoittoaan.

Virtanen kohtaa avauskierroksella myöhään tiistai-iltana kotiyleisön suosikin, kun vastaan asettuu 25-vuotias sveitsiläispelaaja Remy Bertola. Bertola sai turnaukseen villin kortin. Yhden käden rystyä lyövä sveitsiläinen on parhaillaan ATP-listalla sijalla 396. Bertola on parhaimmillaan ollut sijalla 301 ja se tapahtui vuoden 2023 aikana.

Reilu viikko sitten Bertola pelasi Italian Trentossa ITF-kisaa, mutta tippui jo karsinnoissa ulos. Haastajakiertueella Bertola on selvittänyt tiensä karsintojen kautta Nottinghamin turnaukseen helmikuun alussa. Silloin matka pysähtyi ensimmäisellä kierroksella tshekkiläisen Zdenek Kolarin käsittelyssä suoraan kahdessa erässä.

Bertolan kovin voitto lähihistoriasta on lokakuulta, kun sveitsiläinen kaatoi Baselin ATP-turnauksen karsintojen ensimmäisellä kierroksella Argentiinan Pedro Cachinin kolmessa erässä. Cachin on tällä hetkellä ATP-listalla sijalla 79.

Toisella kierroksella Virtasen ottelun voittaja kohtaa joko Turkin Cem Ilkelin tai Sveitsin Johan Niklesin. 26-vuotias Nikles on ATP-listalla sijalla 1024, mutta on parhaimmillaan ollut sijalla 256. Turkkilainen on tällä hetkellä ATP-listalla sijalla 318. Paras sija on vuodelta 2011, kun turkkilainen oli sijalla 144.

Ilkel selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta. Viime vuonna turkkilainen taipui Luganon turnauksen loppuottelussa Virtaselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis