Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton käänne! – Tennistähden dopingpanna kumottiin: “Hänen rikkeensä ei ollut tahallinen”

Simona Halep
AOP

Tennistähti Simona Halepille mätkäistiin vuoden 2022 lokakuussa neljän vuoden mittainen kilpailukielto positiivisen dopingnäytteen jälkeen. Halep kiisti syyllistyneensä mihinkään sääntöjen vastaiseen ja valitti tuomiosta. Asiaa on käsitelty uudelleen ja romanialaisen rangaistus peruttiin.

Entinen maailmanlistan ykköspelaaja Simona Halep, 32, on taistellut pitkään vuonna 2022 langetettua neljän vuoden mittaista dopingtuomiota vastaan. Tuoreiden raporttien mukaan Halepin urheilun välitystuomioistuimeen (CAS) jättämä valitus on mennyt läpi.

CAS:n mukaan pelikieltoa on lyhennettävä neljästä vuodesta yhdeksään kuukauteen, ja koska romanialaistähti on ollut poissa pelikentiltä jo reilusti yli vuoden, on hän vapaa palaamaan pelikentille.

– CAS:n paneeli on yksimielisesti päättänyt, että ITF:n riippumattoman tuomioistuimen määräämä neljän vuoden pelikielto lyhennetään yhdeksään kuukauteen 7. lokakuuta 2022 alkaen, joka päättyi 6. heinäkuuta 2023, tiedote kuului.

– Tutkittuaan huolellisesti kaikki sille esitetyt todisteet CAS:n paneeli totesi, että Halep on osoittanut, että Roxadustat joutui hänen elimistöönsä nauttimalla saastunutta ravintolisää, jota hän oli käyttänyt hieman ennen 29. elokuuta 2022.

– Roxadustat, sellaisena kuin se havaittiin hänen näytteessään, oli peräisin kyseisestä saastuneesta tuotteesta. Näin ollen CAS toteaa, ettei hänen dopingrikkeensä ollut tahallinen.

Lähde: Xtreme Tennis News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis