Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselta nihkeä alku Luganossa – Toisella kierroksella odottaa tuttu vastus

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloitti kakkossijoitettuna pelaajana Luganon haastajaturnauksen Etelä-Sveitsissä. Virtanen kaatoi tiistaina ensimmäisen kierroksen ottelussa villillä kortilla turnaukseen tiensä selvittäneen sveitsiläispelaajan. Virtanen puolustaa Luganon turnauksen voittoa viime vuodelta.

Maanantaina julkaistulla ATP-listalla sijalla 126 oleva Suomen Otto Virtanen käynnisti Sveitsin Luganon haastajaturnauksen nihkeän esityksen jälkeen rutiinivoitolla. Suomen miestenniksen kakkospelaaja kaatoi Sveitsin Remy Bertolan kahdessa erässä 7-5, 6-3 -lukemin. Ottelu kesti 87 minuuttia.

Ottelun avauserässä Virtanen menetti kertaalleen syöttönsä ja onnistui murtamaan kahdesti. Virtanen syötti yhtä syöttövuoroa lukuun ottamatta läpi erän hyvin antamalla sveitsiläiselle vain seitsemän pistettä omalla syötöllään. Murto mukaan lukien Bertola sai yhteensä 11 pistettä suomalaisen syötöllä avauserään.

Toisessa erässä Virtanen terävöitti peliään merkittävästi eikä antanut enää murtopalloja omalla syötöllään. Suomalainen sai ensimmäisen mahdollisuuden murtoon kuudennessa pelissä onnistumatta siinä. Toinen mahdollisuus tuli kahdeksanteen peliin, jonka Virtanen mursi nollille ja syötti tämän jälkeen erän sekä ottelun nimiinsä.

Suomalainen pommitti otteluun viisi ässää ja onnistui ykkössyötössään 52 prosentin varmuudella. Ykkösistä suomalainen voitti neljä viidestä ja kakkosistakin reilusti yli puolet. Virtanen sai ottelussa yhteensä 12 murtopalloa.

Virtanen kohtaa toisella kierroksella kokeneen turkkilaisen Cem Ilkelin. Ilkel kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Sveitsin ATP-rankingissa sijalla 1024 olevan Johan Niklesin kahdessa erässä 6-0, 6-3 -erin. Ilkel menetti ottelussa kahdesti syöttönsä ja mursi sveitsiläisen syötön kuusi kertaa. Nikles piti syöttönsä vain kerran koko ottelussa.

Ilkel on tuttu vastustaja Virtaselle viime vuodelta, sillä pelaajat kohtasivat tämän turnauksen loppuottelussa. Suomalainen ottelun suoraan kahdessa erässä.

Torstaina pelattavan ottelun voittaja kohtaa perjantain puolivälierässä Ranskan Antoine Escoffierin tai voittajan ottelusta Joris De Looren sekä Pierre-Hugues Herbertin väliltä. Nämä pelaajat kohtasivat viime viikolla Lillen turnauksen välierässä ja belgialainen De Loore oli tuolloin kahdessa erässä vahvempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis