Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas valmis palaamaan Mercedekselle yhdellä ehdolla?: “Siitä voitaisiin tietysti keskustella”

Valtteri Bottaksen Mercedes-paluulle yksi ehto
AOP

Valtteri Bottas paljasti, että paluu Mercedekselle voisi tätä kiinnostella, mikäli hopeanuolet tarjoaisivat pidempiaikaista sopimusta,

Mercedeksen F1-tallissa on yksi kuljettajapaikka vapaana ensi kaudeksi, kun seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton hyppää Ferrarin leiriin tämän kauden päätteeksi.

Huhuissa Hamiltonin korvaajaksi on pyöritelty jos ketäkin – myös Valtteri Bottaksen nimi on noussut esiin.

Suomalaistähti ajoi Mercedeksellä kaudet 2017-2021 ja siirtohuhuissa on spekuloitu miehen paluulla hopeanuoliin. Bottasta ei kuitenkaan pidetä kovinkaan todennäköisenä vaihtoehtona ja mies itse vahvisti myös, ettei kulisseissa ainakaan vielä käydä keskusteluja osapuolten välillä.

PlanetF1-sivusto kysyi Bottakselta haastattelussa, onko Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ollut tähän yhteydessä, minkä mies tyrmäsi.

– Ei oikeastaan! Luulen, että hänellä on ollut kiireitä. Ei mitään toistaiseksi, Bottas naurahti haastattelussa.

Bottaksen sopimus Sauberin kanssa on katkolla tämän kauden päätteeksi. Suomalainen paljasti, että sopimus Mercedeksen kanssa saattaisi olla kiinnostava yhdellä ehdolla.

– Ainoastaan, jos se olisi paljon pidempi kuin yhden vuoden sopimus, suomalainen myönsi.

– Jos kyseessä olisi yhden vuoden sopimus, siinä ei olisi minulle mitään järkeä. Mutta pitkäaikainen sopimus – siitä voitaisiin tietysti keskustella, mies pyöritteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1