Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sateet häiritsevät Indian Wellsiä – Emil Ruusuvuori pulassa ensimmäisellä kierroksella

Emil Ruusuvuori ja tuima ilme.
AOP

Tenniksen ammattilaiskiertueen vuoden ensimmäinen Masters-turnaus käynnistyi Yhdysvaltain Kaliforniassa. Indian Wells on ensimmäinen vuoden yhdeksästä Masters-turnauksesta, jossa voittajalle on tarjolla ATP-kiertueella tuhat pistettä. Yhdysvaltain länsiosissa vesisateet häiritsivät merkittävästi turnauksen ensimmäistä pelipäivää.

ATP-kiertueella keskiviikkona käynnistyi vuoden ensimmäinen Masters-turnaus, kun Indian Wells polkaistiin käyntiin. Koko ensimmäisen päivän ohjelmaa ei turnauksessa saatu vietyä läpi, sillä vesisateet häiritsivät.

Ensimmäisenä pelipäivänä alkuillan ottelut Suomen aikaa pelattiin kyllä pois alta ja turnauksessa ehdittiin nähdä jo yllätyksiäkin. Isoin yllätys nähtiin, kun Iso-Britannian hurjassa vireessä esiintynyt Jack Draper kaatui Australian Christopher O’Connellin käsittelyssä kolmessa erässä.

Yhdysvaltalaisten pelaajien välisessä kamppailussa enemmän haastajakiertueella viime aikoina viihtynyt Brandon Nakashima kaatoi suoraan kahdessa erässä viime kesän Wimbledon-sensaatio Christopher Eubanksin suoraan kahdessa erässä. Eubanks on voittanut vain kolme ottelua tänä vuonna ja niistä yksi on Davis Cupista.

Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloitti oman turnauksensa Serbian Dusan Lajovicia vastaan. Ottelu oli kolmantena ohjelmassa kentällä numero neljä. Ruusuvuori menetti avauserässä kahdesti syötön ja hävisi erän 7-5 -lukemin. Suomalainen oli ottelun keskeytyessä omaa syöttöään 0-40 -lukemin tappiolla toisen erän ensimmäisessä pelissä.

Ruusuvuori antoi avauserässä yhteensä kuusi murtopalloa ja sai murtopalloja yhteensä viisi kappaletta, mutta käytti vain yhden hyödykseen. Ottelussa suomalainen on saanut reilussa erässä ykkössyötön ruutuun 65 prosentin varmuudella, mutta voittanut näistä vain 58 prosenttia.

Ottelu pelataan sään salliessa loppuun toisena otteluna neloskentällä torstaina. Ennen tätä ottelua pelataan naisten turnauksen ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis