Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässällä iso päivä! – “Kova taistelu…”

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen kohtaa myöhään torstai-iltana Etelä-Sveitsin Luganossa pelattavassa haastajaturnauksessa kokeneen turkkilaisen. Virtanen pelaa paikasta turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon eli puolivälieriin. Suomalaisella on Luganossa kovat panokset.

ATP-rankingissa sijalla 126 oleva Otto Virtanen jatkaa Keski-Euroopan urakkaansa torstaina kohtaamalla Sveitsin Luganossa Turkin Cem Ilkelin. Virtanen pelaa 75 ATP-pisteen haastajaturnauksessa kakkossijoitettuna. Suomalainen puolustaa turnauksessa viime vuotista voittoaan.

Virtanen voitti avauskierroksella Sveitsin Remy Bertolan suoraan kahdessa erässä 7-5, 6-3 -lukemin. Viime vuoden finaalivastus Ilkel kaatoi omassa ottelussaan Sveitsin ATP-rankingissa tuhannen sijan huonommalla puolella olevan Sveitsin Johan Niklesin 6-0, 6-3 -lukemin.

ATP-rankingissa sijalla 318 oleva 28-vuotias Ilkel selvitti tiensä Luganon turnaukseen karsintojen kautta. Ilkelin kausi on ollut vaikea, sillä Luganon turnaus on vasta kolmas turnaus, jossa turkkilainen on päässyt mukaan pääsarjaan.

Mikäli suomalainen selvittää turkkilaisen testin torstaina kohtaa Virtanen perjantain puolivälierässä kokeneen ranskalaispelaajan.

Pääkentällä päivän neljäntenä otteluna käytävässä kamppailussa Pierre-Hugues Herbert kohtaa Antoine Escoffierin. 32-vuotias Herbert on ATP-listalla sijalla 158. Viime viikolla Herbert taipui Lillen haastajaturnauksessa välierässä Virtasen tavoin. 32-vuotias Escoffier on ATP-listalla sijalla 201. Escoffier kaatoi Kiinan syöttökone Bu Yunchaoketen ensimmäisellä kierroksella suoraan kahdessa erässä.

Kumpikin ranskalainen oli mukana Australian avointen karsinnoissa, mutta Escoffier taipui ensimmäisellä kierroksella ja Herbert toisella kierroksella. Herbertin kausi on ollut kokonaisuudessaan vahva, sillä ranskalaisella on taskussaan Quimperin haastajaturnauksen voitto ilman erätappioita Lillen välierän lisäksi.

Sijoitetuista pelaajista ainoastaan Sveitsin nelossijoitettu Leandro Riedi ja Ranskan seitsemänneksi sijoitettu Giovanni Mpetshi Perricard ovat tippuneet jatkosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis