Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tunteet kuumenivat NBA:ssa – Utah Jazz vaikeuksissa ilman Lauri Markkasta

Utah Jazzin päävalmentaja Will Hardy
AOP

Lauri Markkanen oli reisivamman takia sivussa, kun Utah Jazz järjesti todellisen jännitysnäytelmän viime yönä Suomen aikaa Chicago Bullsia vastaan.

Lauri Markkanen ei päässyt ottamaan mittaa vanhasta seurastaan, sillä reisivamma piti miehen jo toisen peräkkäisen ottelun katsomon puolella.

Utah ja Chicago tarjoilivat siltikin koripallofaneille kunnon trillerin, joka ratkaistiin vasta viime sekunneilla. Bulls hallitsi ottelua ja piti yllä tasaista johtoa lähes koko ottelun. Vierailija Bullsin DeMar DeRozan oli ottelun pistekuningas 29 pisteellä. Coby White lisäsi Chicagolle 25 pistettä, mukaanlukien seitsemän kolmen pisteen heittoa ja kuusi koriin johtanutta syöttöä.

Viimeisellä neljänneksellä Utah kiri kuitenkin tasoihin ja nousi kaksi minuuttia ennen päätössummeria vielä johtoonkin.

Ottelun ratkaisuhetkiin mahtui pieni torikokouskin, kun Utahin päivän paras pistemies, John Collins, oli sekoittamassa soppaa Bullsin vaihtopenkin edessä. Osa Bullsin valmennustiimistä ja vaihtopenkistä oli pelaajien lisäksi pienessä rytäkässä, ennen kuin peli päästiin pelaamaan loppuun.

Utah pääsi loppuhetkillä heittämään ottelun voitosta, mutta Collin Sextonin kolmonen ei uponnut ja Chicago vei pisteet korein 119-117.

– Lopussa joukkue toteutti peliä mielestäni todella hyvin. Saimme muutamia hyviä heittoja, jotka eivät menneet sisään. Niin se vain joskus menee, Utahin päävalmentaja Will Hardy summasi tiukasta pelistä.

– Mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen siihen, miten joukkue pelasi. He pelasivat todella kovaa, mies jatkoi.

Markkanen saatetaan nähdä takaisin parketilla sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Utah matkaa NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo