Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kohti välierää! – Otto Virtaselta mykistä esitys Luganossa

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Sveitsin Luganossa pelataan tällä viikolla haastajakiertueen turnausta. Turnaukessa on perjantaina ohjelmassa neljä puolivälieräottelua, joista viimeisessä pelaa turnauksen hallitseva mestari, kakkossijoitettu Otto Virtanen. Virtanen selvitti torstaina turkkilaisen haasteen kuivin käsin ja pääsee seuraavaksi kokeneen ranskalaisen testiin.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen hakee pääsyä jo kolmannella viikolla putkeen neljän parhaan joukkoon ATP:n haastajakiertueella. Virtanen puolustaa Sveitsin Luganon haastajaturnauksen voittoa viime vuodelta ja tarvitsee tästä turnauksesta voiton, jotta sijoitus ATP-rankingissa ei romahtaisi.

Virtanen on kakkossijoitettuna pelaajana selvittänyt tiensä turnauksessa puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Torstaina myöhäisillassa suomalainen kaatoi turkkilaisen Cem Ilkelin suoraan kahdessa erässä tylyin 6-2, 6-1 -lukemin. Ottelussa suomalainen mursi Ilkelin syötön kuusi kertaa ja menetti kertaalleen oman syöttönsä toisen erän lopussa syöttäessään erää kotiin 5-0 -tilanteessa.

Ilkel selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta. Viime vuonna miehet kohtasivat turnauksen loppuottelussa ja silloinkin Virtanen oli kahdessa erässä vahvempi.

Tämän vuotisessa ottelussa Virtanen sai ykkösen ruutuun reilun 60 prosentin varmuudella ja voitti kaikki ykkösensä. Ykkösellä voitetuista pisteistä 11 oli ässiä. Kakkossyötöistä suomalainen voitti vain viisi 13’sta, mutta hävityistä pisteitä kuusi oli kaksoisvirheitä, joten pelaamalla Virtanen hävisi ottelussa vain kaksi pistettä omalla syötöllään.

Perjantain puolivälierässä Virtanen kohtaa Ranskan 32-vuotiaan Pierre-Hugues Herbertin, joka kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan maanmiehensä ja ikätoveri Antoine Escoffierin kolmessa erässä reilut kaksi tuntia kestäneessä ottelussa 7-6, 4-6, 6-2 -lukemin.

Lauantaina pelattavassa välierässä Virtasen ottelun voittaja kohtaa joko Hollannin Gijs Brouwerin tai Saksan Rudolf Mollekerin. Yläkaaviossa ykkössijoitettu Belgian Zizou Bergs kohtaa viidenneksi sijoitetun Kazakstanin Mikhail Kukushinin ja kolmossijoitettu Moldovan Radu Albot Saksan Daniel Masurin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis