Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen saksalaiseen saunaan! – Jatkuuko voittokulku Luganossa?

Otto Virtanen selvitti tiensä US Openiin.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella on tällä viikolla käynnistynyt kauden ensimmäinen Masters-turnaus Indian Wells Yhdysvalloissa. Masters-turnauksen rinnalla pelataan kolmea haastajaturnausta, joista yksi on Sveitsin Luganossa. Luganon turnauksessa Suomen Otto Virtanen on yksi suurimmista suosikeista voitettuaan turnauksen viime vuonna. Lauantaina turnauksessa pelataan välierät.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen on ollut todella vaikean alkuvuoden jälkeen vahvassa vireessä helmi-maaliskuussa. Paussa reilut kaksi viikkoa sitten Virtanen voitti Challenger 125 -tason turnauksen. Viime viikolla Virtanen taipui Lillen haastajaturnauksessa välierässä ykkössijoitetulle Arthur Rinderknechille. Tällä viikolla Virtanen on selvittänyt tiensä jo kolmannella viikolla putkeen neljän parhaan joukkoon, kun suomalainen pelaa Luganon turnauksen välierässä.

ATP-listalla tällä hetkellä sijalla 126 oleva Virtanen on voittanut 12 edellisestä ottelustaan haastajakiertueella 11. Ainut tappio otteluruuhkassa on ranskalaiselle. Luganon turnauksessa Virtanen on menettänyt syöttönsä kahdesti matkallaan välierävaiheeseen. Puolivälierässä suomalainen kaatoi Ranskan 32-vuotiaan Pierre-Hugues Herbertin 6-3, 6-2 -lukemin murtamalla kolmesti ranskalaisen syötön.

Lauantain välierässä suomalainen kohtaa saksalaispelaaja Rudolf Mollekerin. 23-vuotias Molleker on ATP-listalla sijalla 187 ja on tässä turnauksessa pelannut erinomaisesti. Molleker ei ole hävinnyt erääkään.

Matkalla on kaatunut sijoitetuista pelaajista Jan Choinski toisella kierroksella 7-6, 6-4 -lukemin ja puolivälierässä Hollannin Gijs Brouwer 7-6, 6-4 -lukemin. Brouweria vastaan saksalainen syötti 14 ässää, Choinskia vastaan kymmenen ja ensimmäisellä kierroksella Japanin Sho Shimabukuroa vastaan 13. Saksalainen on menettänyt otteluissaan syötön kahdesti.

Lauantain ensimmäisessä välierässä ykkössijoitettu Belgian Zizou Bergs kohtaa Saksan hurjassa vireessä olevan Daniel Masurin. Masur kaatoi puolivälierässä Romanian sijoitetun Radu Albotin suoraan kahdessa erässä katkaisupelien kautta. Ottelussa nähtiin kummankin pelaajan toimesta kaksi murtoa ja ne tulivat toiseen erään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis