Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurja vire sai jatkoa! – Otto Virtanen vaikeuksien kautta Luganon mestariksi

Suomen miestenniksen kakkosnimi Otto Virtanen jatkoi vahvaa menoaan ATP:n haastajakiertueella. Virtanen nappasi kolmeen viikkoon toisen turnausvoittonsa valtaamalla toisena vuotena putkeen Luganon haastajaturnauksen Sveitsin eteläosassa. Loppuottelussa suomalainen kaatoi saksalaisen ITF-tason pelaajan.

ATP-rankingissa sadan parhaan joukkoon tähyävä Otto Virtanen pelasi käytännössä täydellisen viikon Sveitsissä. Virtanen voitti Luganossa pelatun Challenger 75 -tason turnauksen. Turnauksen loppuottelussa Virtanen kaatoi vahvan viikon pelanneen Saksan Daniel Masurin kolmessa erässä 6-7, 6-4, 7-6 -lukemin.

Ottelussa Virtanen oli tukalassa paikassa kolmannessa erässä 5-6 -tilanteessa, sillä Masur sai suomalaisen syötöllä kaksi ottelupalloa, mutta Virtasen maltti kesti. Lopulta erässä edettiin katkaisupeliin, joka meni suomalaisen nimiin selvin lukemin.

Turnaus oli kakkossijoitetulta pelaajalta erinomainen, sillä Masur oli ensimmäinen, joka onnistui viemään suomalaiselta erän.

Voitosta Virtanen kuittasi reilun kymmenen tuhannen dollarin palkintorahan ja 75 ATP-pistettä. Virtanen tippuu maanantaina julkaistavalla listalla ATP-listalla sijalle 127 eli yhden sijan tästä viikosta. Masur nousee ATP-listalla 78 sijaa ja on maanantain listalla sijalla 301. Masurin kauden jatko on vielä epäselvää turnausten osalta, mutta Virtanen jatkaa kauttaan Miamin Masters-turnauksen karsinnoissa reilun viikon kuluttua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis