Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässä Luganossa finaaliin – “Hurja esitys!”

Otto Virtanen Davis Cupin ottelussa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkosnimi eli Otto Virtanen on edennyt toista kertaa kolmeen edelliseen viikkoon ATP:n haastajaturnauksella loppuotteluun. Virtanen on puolustanut erinomaisella tavalla Luganon viime vuotista mestaruuttaan. Suomalainen ei ole menettänyt erääkään tämän vuoden turnauksessa.

ATP-listalla sijalla 126 oleva Otto Virtanen pelaa sunnuntaina jo vuoden toisesta haastajakiertueen turnausvoitosta. Virtanen eteni Luganon turnauksen loppuotteluun kaatamalla Saksan loistavaa turnausta pelanneen Rudolf Mollekerin suoraan kahdessa erässä 6-1, 6-3 -erin.

Molleker oli syöttänyt läpi viikon erinomaisesti ja tuhonnut kolme ensimmäistä vastustajaan ässillä, mutta Virtasta vastaan saksalainen hyytyi kahteen ässään.

Virtanen kohtaa turnauksen loppuottelussa jälleen saksalaisen pelaajan, kun suuryllättäjä Daniel Masur asettuu vastaan. Masur kaatoi välierässä turnauksen ykkössijoitetun pelaajan eli Belgian Zizou Bergsin kahdessa erässä 6-2, 6-4 -lukemin. Masur mursi loistavasti syöttävän belgialaisen syötön ottelussa neljä kertaa.

ATP-listalla 379 oleva Masur selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta. 29-vuotias Masur on parhaimmillaan ollut ATP-listalla sijalla 176 vuonna 2022. Ennen Luganon turnausta Masur voitti Trenton ITF-25 -kisan ja tammikuussa saksalainen voitti kotimaassaan kaksi mattokenttäturnausta ITF-tasolla.

Sunnuntaina pelattavan loppuottelun voittaja kuittaa tililleen reilut kymmenen tuhatta dollaria ja 75 ATP-pistettä.

Virtanen jatkaa kauttaan Yhdysvalloissa Miamin Masters-turnauksen karsinnoissa reilun viikon kuluttua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis