Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Raivohullulle venäläistähdelle opetus! – Tshekin tennistähti murskavoitolla jatkoon Indian Wellsissä

Jiri Lehecka Queen's Clubin turnauksessa.
AOP

Tenniksen maailmankiertueella pelataan tällä hetkellä kauden ensimmäistä Masters-turnausta. Yhdysvaltain länsirannikolla Kaliforniassa pelattavassa Indian Wellsissä on kolmas kierros saatu alakaavion osalta miesten turnauksessa maaliin. Turnauksessa on nähty jo pienimuotoisia yllätyksiä. Ensimmäinen isompi yllätys nähtiin maanantain vastaisena yönä, kun kärkisijoitettu venäläistähti lensi laulukuoron puolelle.

ATP-listalla viidentenä oleva Venäjän Andrey Rublev kärsi Indian Wellsissä yllätystappion. Rublev kaatui Tshekin Jiri Leheckan käsittelyssä suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-4 -erin ja joutui jättämään turnauksen vain kahden ottelun mittaiseksi. Venäläinen pääsi otsikoihin riehuttuaan Dubain ATP-turnauksen välieräottelussa tuomarille.

ATP uhkasi viedä Rublevilta turnauksessa voittamansa palkintorahat sekä ATP-pisteet, mutta venäläisen valitus meni läpi eikä Rublevilta hylkäyksen seurauksena viety mitään.

ATP-listalla sijalla 32 oleva Lehecka syötti ottelussa erinomaisesti, sillä kovalyöntinen Rublev ei saanut ainuttakaan murtopalloa koko kamppailuun. 53 prosentin varmuudella ykkössyötön ruutuun saanut Tshekin ykköspelaaja voitti ykkössyötöistään hurjasti 93 prosenttia. Palloissa laskettuna Lehecka sai ykkösen ruutuun ottelussa 27 kertaa ja voitti näistä 25 pistettä. 22-vuotias tshekkipelaaja syötti ottelussa yhdeksän ässää.

Tshekkitähti kohtaa neljännellä kierroksella Kreikan Stefanos Tsitsipasin. Kreikkalainen ATP-listan 11’sta kaatoi omassa kolmannen kierroksen ottelussa Yhdysvaltain Frances Tiafoen suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-3 -lukemin. Tsitsipas mursi ottelussa Tiafoen syötön neljästi ja menetti syöttönsä kertaalleen. Lehecka on kohdannut kreikkalaisen urallaan viimeksi Australian avointen puolivälierässä 2023. Tuolloin finaaliin edennyt Tsitsipas oli parempi kolmessa erässä 6-3, 7-6, 6-4 -lukemin.

Ottelun voittaja kohtaa turnauksen puolivälierässä joko Australian avoimet tänä vuonna voittaneen Italian Jannik Sinnerin tai Ben Sheltonin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis