Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen ranskalaisveteraani venyi! – Uskomaton voitto Indian Wellsissä

Gael Monfils suoraan puolivälieriin.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla loppuun vuoden ensimmäinen Masters-turnaus. Indian Wellsissä Kaliforniassa pelattava turnaus on vuoden ensimmäinen yhdeksästä Masters-turnauksesta ja samalla yksi neljästä, joka pelataan Pohjois-Amerikassa. Turnauksessa käynnistyy tiistai-iltana Suomen aikaa neljäs kierros, eli kisassa on 16 parasta pelaajaa jäljellä.

Indian Wellsin kolmas kierros pelataan päätökseen tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kolmannen kierroksen toisen pelipäivän aloittivat Ranskan tennisveteraani Gael Monfils ja Iso-Britannian Cameron Norrie hurjalla otatuksella. Kokenut Monfils nousi erätappion takaa voittoon entisestä Indian Wellsin mestarista ja hoiti ottelun nimiinsä reilun kolmen tunnin taistelun jälkeen 6-7, 7-6, 6-3 -lukemin.

Ottelu oli todella vaiherikas taistelu, sillä avauserässä nähtiin neljä syötönmurtoa. Norrie pääsi 6-5 -tilanteessa syöttämään erää kotiin, mutta ranskalainen mursi takaisin ja vei erän katkaisupeliin, joka oli useiden minimurtojen jälkeen Norrien heiniä 7-5 -lukemin. Avauserässä Monfils oli oman syötön kanssa suurissa ongelmissa, sillä ranskalainen antoi hämmästyttävät 20 murtopalloa Norrielle, mutta menetti syöttönsä vain kahdesti.

Toisessa erässä Norrie karkasi varhaisen murron myötä 3-0 -johtoon, mutta menetti erän kolmannen syöttövuoronsa ja päästi ranskalaisen erään mukaan. Toisessakin erässä ratkaisu haettiin katkaisupelistä, jossa Monfils oli vuorostaan parempi 7-5 -lukemin hienojen pallorallien jälkeen.

Kolmannessa erässä ranskalainen oli läpi erän niskan päällä ja sai selvästi energiaa toisen erän voittamisesta. Lopulta kahdeksannessa pelissä nähtiin tarvittava murto ja ranskalainen syötti eränsekä ottelun kotiin 6-3 -lukemin.

Monfils kohtaa keskiviikkona pelattavassa neljännen kierroksen ottelussa Norjan Casper Ruudin. Los Cabosin ja Acapulcon ATP-turnausten finaaleihin edennyt Ruud kaatoi Ranskan 19-vuotiaan Arthur Filsin 6-2, 6-4 -lukemin omassa toisen kierroksen ottelussaan. Ruud ei antanut ottelussa yhtään murtopalloa ja menetti omalla syötöllään vain seitsemän pistettä koko ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis