Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennislegendalta ytimekäs vastaus paluuhuhuihin! – “Tein kaiken, minkä pystyin”

Roger Federer
AOP

Roger Federer jätti tenniskentät taakseen pari vuotta sitten, jonka jälkeen hänen paluullaan on spekuloitu suhteellisen usein. Sveitsiläinen vakuuttaa kuitenkin olevansa täysin tyytyväinen nykyiseen elämäänsä.

Sveitsiläinen tennissuuruus Roger Federer kertoo olevansa rauhassa lopettamispäätöksensä kanssa ja uskoo saaneensa itsestään parhaan irti uransa aikana.

Federer siirtyi ammattilaiseksi vuonna 1998 ja paketoi uransa vasta vuoden 2022 Laver Cupiin. Vuosien varrella miehestä kehkeytyi yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista ja palkintokaappiin kilahti 20 Majors-titteliä.

Federeriltä kysyttiin hiljattain, kaipaako hän takaisin lajin pariin.

– Ei, en oikeastaan. Minulta kysytään tätä usein, mutta en kaipaa takaisin. Olen rauhassa päätökseni kanssa. Uskon sen johtuvan siitä, että polveni, vartaloni ja mieleni eivät sallisi minun enää jatkaa, Federer vastasi Sportskeedan mukaan.

– Tunnenko joskus, että voisin onnistua joissain tietyissä lyönneissä? Kyllä, ja ehkä onnistuisinkin. Uskon kuitenkin puristaneeni sitruunasta mehut. Tein kaiken, minkä pystyin ja olen rauhallisin mielin.

– Rakastan tenniksen pelaamista ja mietin aina, millainen on se hetki, kun jään eläkkeelle ja menen takaisin tenniskentälle, eikä minun tarvitse enää parantaa. Ketä kiinnostaa, jos epäonnistun etukäden lyönnissä?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis