Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Espanjan tennistähti uusi mestaruuden Kaliforniassa! – “Tyly esitys…”

Carlos Alcaraz valloitti toisena vuotena putkeen Indian Wellsin.
AOP

Miesten ATP-kiertueella on pelattu vuoden 2024 ensimmäinen Masters-turnaus päätökseen, kun Kaliforniassa Indian Wells sai mestarin. Mestaruuden vei sunnuntain myöhäisillassa pelatussa loppuottelussa Espanjan Carlos Alcaraz, jolle turnausvoitto oli jo toinen putkeen ja ensimmäinen ATP-titteli sitten Wimbledonin 2023.

Espanjan Carlos Alcaraz puolusti todella tyylikkäällä tavalla Indian Wellsin viime vuotista mestaruuttaan. Alcaraz kaatoi finaaliuusinnassa Venäjän Daniil Medvedevin 7-6, 6-1 -lukemin.

Otteluun Medvedev sai erinomaisen alun karkaamalla 3-0 -johtoon murrolla, mutta Alcaraz nousi tasoihin ja pelaajat etenivät avauserässä katkaisupeliin. Katkaisupeliä espanjalainen johti koko ajan ja vei sen lopulta nimiinsä 7-5 -lukemin.

Toisessa erässä espanjalainen löi kaasun pohjaan heti erän alusta ja karkasi murrolla 3-0 -johtoon. Medvedev ei onnistunut nousemaan Alcarazin tavoin enää otteluun mukaan vaan piti ottelussa kertaalleen syöttönsä ja menetti 4-1 -tilanteessa ottelun kannalta kohtalokkaasti syöttönsä.

Alcarazille Masters-voitto oli jo uran viides. Keväällä 21 vuotta täyttävä espanjalainen on voittanut kahdesti Indian Wellsin, kertaalleen Miamin Masters-turnauksen ja kahdesti Madridin Masters-turnauksen.

Miamin Masters-turnaukseen espanjalainen lähtee ykkössijoitettuna. Turnaus käynnistyy ensimmäisen kierroksen osalta keskiviikkona, mutta sijoitetut pelaajat pelaavat ensimmäiset ottelunsa vasta perjantain sekä lauantain aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis