Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kaavio julki! – Suomen tennistähdellä huima mahdollisuus tehdä historiaa

Otto Virtanen kohti Miamin Masters-turnausta.
AOP

ATP-kiertueella pelataan alkavalla viikolla vuoden toinen Masters-1000 -turnaus, kun Miamissa päätetään legendaarinen Sunshine Double. Tähän turnaussarjaan kuuluu myös Indian Wellsin Masters-turnaus, johon voittaja saatiin selville sunnuntaina. Suomesta Miamin turnauksessa on mukana varmuudella Emil Ruusuvuori, mutta myös Suomen kakkospelaaja karsii mukaan turnaukseen.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloittaa maanantai-iltana Suomen aikaa karsinnat Miamin Masters-turnaukseen. Virtanen ei ole urallaan kertaakaan pelannut Masters-1000 -tason turnauksessa. Nyt suomalaisella on loistava mahdollisuus edetä urallaan ensimmäistä kertaa Masters-turnauksen pääsarjaan.

Virtanen on maanantaina julkaistavalla ATP-listalla sijalla 127. Suomalaisella on allaan Sveitsin Luganon haastajaturnauksen voitto viikon takaa. Muutenkin Virtasen otteet ovat viime viikkoina olleet erinomaisia, sillä kolmesta edellisestä turnauksesta on tilillä kaksi voittoa ja yksi välieräpaikka.

Miamissa Virtanen kohtaa ensimmäisellä karsintakierroksella Itävallan Jurij Rodionovin, joka on suomalaiselle varsin tuttu vastustaja haastajakiertueelta. Mahdollisella toisella kierroksella vastassa odottaa Espanjan kokenut Roberto Bautista Agut tai Libanonin ykköspelaaja Benjamin Hassan.

Itävallan Rodionov on maanantaina julkaistavalla ATP-listalla sijalla 91. Rodionov nousee listalla viisi sijaa aiemmalta viikolta. Itävaltalainen pelasi Phoenixin haastajaturnauksessa ensimmäisellä kierroksella, mutta hävisi Kolumbian Daniel Galanille.

Indian Wellsissä Rodionov pelasi pääsarjassa “lucky loserina” Unkarin Fabian Maroszania vastaan, mutta hävisi suoraan kahdessa erässä. Karsinnoissa 24-vuotias pelaaja voitti ensimmäisellä kierroksella Italian Federico Gaion suoraan kahdessa erässä, mutta hävisi Nicolas Moreno De Alboranille kolmessa erässä.

Rodionov on voitanut tänä vuonna yhden turnauksen tammi-helmikuun vaihteessa Saksan Koblenzissa. Tämän jälkeen tilillä on vain kaksi voittoa. Rodionov ja Virtanen ovat kohdanneet kolmesti aiemmin, ja näistä voitot ovat itävaltalaiselle 2-1. Edellinen kohtaaminen on viime kesältä Surbitonin haastajaturnauksesta nurmikentiltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis