Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Tähtisprintteri myöntää takavuosien tappion Boltia vastaan ottaneen koville: “Se on osa perintöäni”

Justin Gatlin.
AOP

Entinen pikajuoksijatähti Justin Gatlin kävi urallaan useita ikimuistoisia taisteluita Usain Boltia vastaan. Gatlin paljastaa, kuinka vaikeaa hänen oli toipua vuoden 2015 MM-kisoissa koetusta tappiosta jamaikalaiselle.

Entinen yhdysvaltalainen tähtisprintteri Justin Gatlin paljastaa, miten hän suhtautui siihen, kun hän ei pystynyt voittamaan huonokuntoista Usain Boltia 100 metrin juoksussa Pekingin MM-kisoissa vuonna 2015.

Boltin keväällä 2014 kärsimä reisilihasvamma aiheutti sen, että häneltä jäi yhdeksän harjoitteluviikkoa väliin, ja hän osallistui vain yhteen 100 metrin yksilökilpailuun, kun hän rikkoi sisäratojen maailmanennätyksen Puolassa.

Tämä laittoi Boltin melko vaikeaan asemaan, ja MM-kisoihin valmistautuessaan hän oli suhteellisen vaisussa kunnossa.

Jamaikalainen juoksi vain muutaman kilpailun ennen kisakauden päätapahtumaa, mutta onnistui silti nappaamaan kultamitalin Gatlinin nenän edestä. Jenkkijuoksija myöntää epäonnistumisen jääneen kaihertamaan hänen mieltään.

– Se on osa perintöäni. Koin voittoja ja kärsin tappioita, mutta jälkikäteen ajateltuna tuo kilpailu on yksi niistä harvoista kerroista, kun olen lamaantunut. Hetkestä tulee sinua suurempi, ja kun ylität maaliviivan, tajuat, että olisit voinut tehdä enemmän.

– Tällaisista asioista on vaikea toipua, mutta siitä puhuminen auttoi minua jatkamaan eteenpäin.

Lähde: Pulse Sports Kenya

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu