Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jättiyllätys Kiinan snooker-kisassa! – Talven supertähti tylysti lauluun

Pohjois-Irlannin Mark Allen snookerpöydällä.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla jälleen ranking-turnaus, kun Kiinan Yushanin kaupungissa pelataan World Open -turnaus. Turnauksessa on jaossa mukava potti palkintorahaa, sillä turnauksen voittaja kerää mojovat 170 tuhatta puntaa. Loppuottelun hävinnytkin osapuoli saa tililleen 73 tuhatta puntaa. Kahdeksan parhaan joukkoon eteneminen tarkoittaa yli 21 tuhannen punnan palkintorahoja.

Kiinassa on saatu World Open ranking-turnaus snookerin maailmankiertueella käyntiin. Tiistain jälkeen turnauksessa on mukana enää 64 parasta pelaajaa, kun keskiviikkona käydään kolmannen kierroksen taistelut.

Toisella kierroksella nähtiin turnauksen kärkisijoitetuilta pelaajilta perusvarmaa tekemistä, sillä Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson ja hallitseva maailmanmestari Luca Brecel etenivät tyylillä jatkoon. Suurin yllätys nähtiin, kun turnauksessa neljänneksi sijoitettu Pohjois-Irlannin supertähti Mark Allen joutui taipumaan. Allen kärsi tappion Walesin Daniel Wellsille, joka on rankingissa sijalla 78. Wells voitti ottelun kahdeksassa erässä 5-3 -lukemin.

Yksi päivän suurimmista yllätyksistä nähtiin myös skotlantilaistähti John Higginsin ottelussa. Higgins taipui omassa ottelussaan Allenin tavoin walesilaiselle pelaajalle, kun Jackson Page voitti ottelun Wellsin tavoin 5-3 -lukemin.

Keskiviikkona pelataan kaikki kolmannen kierroksen 16 ottelua ja torstaina on luvassa neljännen kierroksen kahdeksan kamppailua. Trump kohtaa omassa ottelussaan Kiinan Fan Zhengyin ja O’Sullivan Lyu Haotianin. Brecel kohtaa Skotlannin Stephen Maguiren ja talvella vahvaa virettä esittänyt Ali Carter saa vastaansa yhden ranking-finaalin pelanneen Chris Wakelinin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut