Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Karmaiseva välikohtaus tenniksessä – Lupaava pelaaja pyörtyi kentälle

Ranskan Arthur Cazaux pyörtyi kentälle.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella nähtiin karmaiseva välikohtaus. Miamin Masters-turnauksen karsintojen ensimmäisellä kierroksella lupaava ranskalaispelaaja joutui antamaan luovutusvoiton.

Australian avoimissa tammikuun lopulla loistavasti esiintynyt Arthur Cazaux joutui luovuttamaan Miamin Masters-turnauksen karsintaottelun. Cazaux kohtasi karsintojen ensimmäisellä kierroksella maanmiehensä Harold Mayotin. Ottelu venyi vaiherikkaan taistelun jälkeen kolmanteen erään, jossa kesken Mayotin syöttövuoron 21-vuotias ATP-rankingilla 74 oleva ranskalainen tuupertui kentälle.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää menivät tiukkojen vaiheiden jälkeen 5-6, 7-6 ja kolmas erä oli Cazauxille 2-1 -tilanteessa, kun ottelu keskeytyi.

Mayot kohtasi karsintojen toisella kierroksella kokeneen belgialaispelaaja David Goffinin ja eteni ottelussa kahdessa erässä jatkoon lukemin 7-6, 6-2. Mayot kohtaa Miamin Masters-turnauksen pääsarjassa ensimmäisellä kierroksella Saksan yhden käden rystyä lyövän Daniel Altmaierin.

Mayot on 22-vuotias ranskalainen, joka on ATP-rankingissa sijalla 141. Indian Wellsissä ranskalaisen matka päättyi karsintojen toiselle kierrokselle kuten myös viime viikolla Phoenixin haastajaturnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis