Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselle kirvelevä tappio – Unelma jäi saavuttamatta Miamissa

Otto Virtanen hurjassa vireessä Davis Cupissa.
AOP

ATP-kiertueella käynnistyy keskiviikkona vuoden toinen Masters-turnaus. Tällä kertaa pelataan Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa perinteinen Miamin Masters-turnaus. Hallitsevana mestarina kisaan lähtee sunnuntaina Indian Wellsin finaalin hävinnyt venäläistähti Daniil Medvedev. Suomelta mukana pääsarjassa on vain yksi pelaaja.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen kärsi todella kirvelevän tappion Miamin Masters-turnauksen karsinnoissa. Virtanen taipui kokeneelle Espanjan Roberto Bautista Agutille kolmieräisessä taistossa 4-6, 6-4, 4-6 -lukemin. Bautista Agut mursi ottelussa kahdesti suomalaisen syötön ja eteni pääsarjaan.

Bautista Agut kohtaa Miamin turnauksen ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain Emilio Navan, joka selvitti myös karsintojen kautta tiensä pääsarjaan. Nava kaatoi Japanin Yoshihito Nishiokan tiistaina pelatussa karsintaottelussa. Ottelun voittaja kohtaa Yhdysvaltain Sebastian Kordan toisella kierroksella.

Virtasen talvi on tenniskentillä ollut onnistunut. Suomalainen voitti kaksi haastajakiertueen turnausta ja onnistui nostamaan ATP-rankingia 130 parhaan joukkoon. Miamin turnauksen aikana Virtaselta poistuu 120 ATP-pistettä, mikä tarkoittaa ATP-sijan romahtamista 150. huonommalle puolelle. Virtanen pyrkii nousemaan itä-Aasian kiertueella huhtikuussa takaisin lähelle sadan joukkoa.

Suomalainen pelaa seuraavan kerran Etelä-Korassa huhtikuun 8. päivä käynnistyvässä turnauksessa, jossa on palkintona 125 ATP-pistettä voittajalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis