Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Onko tässä tennismaailman kuumin taistelupari? – “Toivottavasti se on vasta alkanut”

Carlos Alcaraz (vas.) ja Jannik Sinner.
AOP

Jannik Sinnerille ja Carlos Alcarazille povataan suurta tulevaisuutta tenniksen parissa. Kahden huippulupauksen välillä on nähty useita mieleenpainuvia otteluita. Sinner toivoo saman trendin jatkuvan.

Tennismaailman huipulle raketin lailla nousseet Jannik Sinner ja Carlos Alcaraz ovat keränneet otteillaan laajaa ihailua. Miesten väliset kohtaamiset eivät ole jättäneet ketään kylmäksi ja jopa Novak Djokovic kommentoi hiljattain kaksikon edustavan seuraavan sukupolven kirkkainta kärkeä.

Sinnerin ja Alcarazin välille onkin muodostunut kilpailuasetelma, joka hakee tätä nykyä vertaistaan.

Sinner kommentoi tilannetta tovi sitten ja kertoi nauttivansa Alcarazia vastaan pelaamisesta.

– Nautin siitä (kilpailuasetelmasta) todella paljon ja toivottavasti se on vasta alkanut. Hän (Alcaraz) on erittäin tunteikas pelaaja ja todellinen taistelijasielu.

– Olemme kaikki erilaisia. Minä en näytä juurikaan tunteitani kentällä, mutta se on toiminut kannaltani melko hyvin.

– Olen aina todella iloinen kohdatessani hänet, sillä häntä vastaan pelaaminen laittaa minut miettimään kehittymisen kohteita.

– Viime kerralla hävisin häntä vastaan siellä (Indian Wells). Yritän olla vain valmiina ja pärjätä hyvin myös tänä vuonna.

Lähde: Tennis-Infinity.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis