Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähdeltä mykistävä nousu! – Jatkoon Miamin Mastersissa

Italian Jannik Sinner tavoittelee kotiyleisön edessä isoa voittoa.
AOP

Tenniksessä pelataan tällä hetkellä ATP-kiertueen vuoden toista Masters-turnausta. Miamin Masters-turnaus päättää Yhdysvaltain Masters-turnausten sarjan. Turnaus on hieman myöhässä alkuperäisestä aikataulustaan, sillä Floridaa ovat tällä viikolla häirinneet runsaat vesisateet. Sunnuntaina turnauksessa päästiin pelaamaan kuitenkin kolmannen kierroksen otteluita pois normaaliin tahtiin.

Australian avoimet tammikuussa voittanut Italian Jannik Sinner joutui todelliseen testiin Miamin Masters-turnauksen kolmannella kierroksella sunnuntaina. Turnauksessa toiseksi sijoitettu italialainen supertähti käänsi erätappion jälkeen ottelun Hollannin Tallon Griekspooria vastaan edukseen 5-7, 7-5, 6-1 -lukemin. Neljännellä kierroksella italialainen kohtaa joko Yhdysvaltain Martin Dammin tai Australian Christopher O’Connellin.

Ottelun avauserässä kumpikin piti syöttöjään aina 10. peliin saakka, kunnes 11. pelissä 5-5 -tilanteessa Griekspoor sai ensimmäiset murtopallonsa ja onnistui käyttämään niistä jälkimmäisen. Hollantilainen päästi Sinnerin 0-30 -johtoon omassa syöttövuorossaan, mutta voitti tämän jälkeen neljä pistettä putkeen ja hoiti erän nimiinsä.

Toinen erä keskeytyi 3-3 -tilanteessa sadekuuron vuoksi. Lähes tunnin tauon jälkeen ottelu pääsi jatkumaan Sinnerin syöttövuorosta. Italialaiselle tauko teki selvästi hyvää, sillä ATP-rankingissa sijalla kolme tällä hetkellä oleva viime vuotinen Miamin turnauksen finalisti menetti omalla syötöllään vain yhden pisteen loppuerän aikana ja nappasi murron 12. pelissä.

Toiseen erään katkesi hollantilaisen selkäranka, sillä italialainen karkasi heti kolmannen erän alussa murrolla edelle ja voitti erän tyylipuhtaasti 6-1 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis