Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italian tennistähti tylynä! – Murskavoitto Miamin superyllättäjästä

Italian Jannik Sinner Miamissa välierään.
AOP

Tenniksen vuoden toisessa ATP-kiertueen Masters-1000 -turnauksessa Miamin Mastersissa on ensimmäinen pelaaja selvitetty välieriin. Välierään tiensä selvitti Australian avoimet tammikuun lopulla voittanut italialaistähti. Puolivälierässä italialainen kaatoi turnauksen jättiyllättäjän.

ATP-rankingissa sijalla kolme oleva Italian Jannik Sinner eteni näytöstyyliin toisena vuotena putkeen Miamin Masters-turnauksessa neljän parhaan joukkoon. Sinner kaatoi keskiviikko-iltana Tshekin jättiyllättäjä Tomas Machacin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-2 -lukemin.

Indian Wellsissä toissa viikolla välierään hyytynyt Sinner on menettänyt Miamissa vain yhden erän neljässä ottelussa. Ainut erätappio on Hollannin Tallon Griekspooria vastaan sunnuntaina pelatussa kolmannen kierroksen ottelussa.

Machacia vastaan Sinner mursi heti tshekkiläisen syötön, mutta menetti oman syöttönsä heti perään. Lopulta ensimmäisen erän ratkaisevan murron loistava palauttaja otti seitsemännessä pelissä ja kruisaili tämän jälkeen erävoittoon.

Toisessa erässä Sinner sai heti ensimmäisessä pelissä kaksi murtopalloa Machacin syötössä, mutta murto jäi ottamatta. Tämän jälkeen Sinner nappasi kuitenkin kahdessa perättäisessä syöttövuorossa murrot ja karkasi 5-1 -johtoon, joka riitti turvaamaan erä- ja otteluvoiton.

ATP-rankingilla 60 tähän turnaukseen lähtenyt Machac pelasi erinomaisen turnauksen, sillä 23-vuotias pelaaja kaatoi matkalla uransa ensimmäiseen Masters-turnauksen puolivälierään viidenneksi sijoitetun Andrey Rublevin ja turnauksen kahdesti voittaneen Andy Murrayn.

Machac nousee vähintään 17 sijaa maanantaina julkaistavalla ATP-listalla. Tshekkipelaaja pelaa seuraavaksi Monte-Carlon Masters-turnauksen 1,5 viikon kuluttua. Machacin oli määrä osallistua karsintoihin, mutta menestys Miamissa nostaa tshekkipelaajan suoraan turnaukseen mukaan.

Sinner kohtaa Miamin välierässä viime vuotisen finaalivastustajan Venäjän Daniil Medvevin tai Chilen Nicolas Jarryn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis