Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Manny Pacquaio jatkaa mieletöntä uraansa! UFC-legendasta seuraava vastustaja?

Manny Pacquiao nyrkkeily Filippiinit
AOP

Nyrkkeilylegenda Manny Pacquiao etsii edelleen vastustajaa seuraavaan otteluunsa. Filippiiniläisen uskotaan paketoivan mittavan uransa tähän vuoteen.

Conor Benniä on pidetty yhtenä mahdollisena vastustajana Manny Pacquiaolle, mutta mitään ei olla toistaiseksi vahvistettu. 45-vuotias Pacquaio on tästä huolimatta innokas astumaan takaisin kehään.

Filippiiniläinen supertähti ei ole ottanut ammattilaisottelua sen jälkeen, kun hän menetti WBA:n ylemmän välisarjan tittelin Yordenis Ugásille vuonna 2021. Pacquiao esiintyi tosin joulukuussa 2022 näytösottelussa eteläkorealaista kamppailulajiosaajaa DK Yoota vastaan.

Pacquiao on ilmaissut kiinnostuksensa kohdata nyrkkeilykehässä entinen UFC:n kahden painoluokan mestari Conor McGregor, mutta potentiaaliseksi vastustajaksi on noussut myös toinen MMA-taustainen nyrkkeilijä Tyron Woodley.

Pacquiaon leiri on kuitenkin nopeasti heittänyt kylmää vettä mahdollisten otteluhaaveiden ylle vedoten miesten väliseen kokoeroon.

– Tyron Woodley on noin 80 kiloinen, hän on loistava ottelija, mutta Mannylle hieman liian iso, Pacquiaon neuvonantaja Sean Gibbons kertoi DAZN:n mukaan.

– En usko, että ketään kiinnostaa Manny Pacquiaon ottelu Tyron Woodleya vastaan. Mutta jos on joku, jota vastaan otella, niin se on Conor McGregor. Mennään ja tehdään se. On kuitenkin mahdotonta sanoa, voisiko se onnistua tämän vuoden aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit