Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

McLaren-kuljettaja rikkoi kyseenalaisen ennätyksen: “Haluan nähdä enemmän ilkeyttä”

McLarenin Lando Norris
AOP

Lando Norrisia pidetään yhtenä F1:n lahjakkaimmista kuljettajista, mutta toistaiseksi McLarenin pilotti ei ole onnistunut voittamaan vielä yhtäkään osakilpailua. Lajin parissa pitkän uran tehnyt Eddie Jordan peräänkuuluttaa Norrisilta lisää taisteluasennetta.

Lando Norris ajoi Australian GP:ssä kolmanneksi ja rikkoi samalla Nick Heidfeldin nimissä olleen kyseenalaisen ennätyksen. Norrisilla on tätä nykyä tilillään eniten palkintokorokesijoituksia (14) ilman ainoatakaan osakilpailun voittoa.

Vuonna 2021 Norrisilla oli kaksi läheltä piti -tilannetta, kun hän sijoittui Italian GP:ssä toiseksi Daniel Ricciardon jälkeen.

Hänen paras mahdollisuutensa tuli Venäjällä, kun hän johti suurimman osan ajasta kisaa ennen kuin hävisi voiton Lewis Hamiltonille lopussa sattuneiden virheiden jälkeen.

Lajilegendojen joukkoon lukeutuva Eddie Jordan kertoi, mitä Norrisin on hänen mielestään muutettava tullakseen seuraavaksi brittiläiseksi maailmanmestariksi.

– Hän saa osakseen arvostusta, eikö vain? Häntä rakastetaan. Hän on hyvännäköinen poika. Hänen vanhempansa ovat upeita ihmisiä. Hän on kaikkea sitä, mitä jokainen isä haluaisi pojassaan olevan.

– Hän on todella hyvä esimerkki, hyvin käyttäytyvä, hyvin koulutettu ja tietää paikkansa. Haluan vain nähdä hänen ajamisessaan enemmän taistelua. Haluan nähdä enemmän ilkeyttä.

Lähde: Crash.Net

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1