Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tallin entinen kumppani telkien taakse! – Rajut syytteet toivat 25 vuoden linnatuomion

Sam Bankman-Fried
AOP

F1-talli Mercedeksen kanssa tehdyn monen miljoonan dollarin sponsorisopimuksen takana ollut mies on tuomittu 25 vuodeksi vankilaan.

Syyskuussa 2021 F1-tiimi Mercedes ilmoitti uudesta pitkäaikaisesta kumppanuudesta maailmanlaajuisen kryptovaluuttafirman FTX:n kanssa. Yhteistyön oli määrä olla pitkäkestoista ja FTX:n tuotemerkkien näkyvä autoissa ja kuljettajien haalareissa.

Tuolloin Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kuvaili FTX:ää “hyvin sopivaksi kumppaniksi armottomassa suorituskyvyn tavoittelussa”.

Neljätoista kuukautta myöhemmin, ennen kauden 2022 toiseksi viimeistä kilpailua Brasiliassa, Mercedes keskeytti yhteistyönsä FTX:n kanssa sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että yritys oli hakeutumassa konkurssiin ja sen toimitusjohtaja Sam Bankman-Fried oli eronnut.

Mercedes oli yksi monista korkean profiilin yhteistyökumppanuuksista, joissa FTX oli mukana, ja yrityksen arvo oli yhdessä vaiheessa jopa 32 miljardia dollaria. Mukana olivat muun muassa entinen NFL-tähti Tom Brady, NBA- joukkueet Golden State Warriors ja Miami Heat sekä Major League Baseball.

Bankman-Friediä, 32, syytettiin viime vuoden marraskuussa seitsemästä petoksesta ja rahanpesun suunnittelusta. Hänet tuomittiin tällä viikolla Manhattanin liittovaltion tuomioistuimessa 25 vuoden vankeusrangaistukseen ja menettämään 11 miljardin dollarin omaisuutensa.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1