Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Onko tässä UFC:n paras ottelija? – St. Pierre lataa oman näkemyksensä: “Täydellinen paketti”

Jon Jones vapaaottelija USA
AOP

Georges St. Pierre pitää Jon Jonesia ainutkertaisena lahjakkuutena. Oman uransa vuonna 2017 paketoinut St. Pierre kertoo sparranneensa aikaisemmin jenkkijätin kanssa ja vakuuttuneensa tämän kyvyistä.

Jon Jones hallitsi pitkään kevyen raskaansarjan painoluokkaa ennen kuin päätti luopua tittelistään vuonna 2020 ja siirtyä raskaaseen sarjaan.

Jones palasi pitkän tauon jälkeen kehään viime vuonna ja voitti Ciryl Ganen näytöstyyliin, jonka myötä hän pääsi lunastamaan vapaana olleen raskaansarjan tittelin UFC 285 -tapahtumassa.

Entinen kahden painoluokan mestari, MMA-legenda Georges St. Pierre kertoo, että Jonesilla on kaikki täydellisen ottelijan ominaisuudet.

– Jos minulta kysytään, niin tällä hetkellä mielestäni on vaikea löytää Jon Jonesia parempaa, St-Pierre mietti Yahoo Sportsin mukaan.

– Jones on mittaamattoman lahjakas, mutta hän on myös äärimmäisen kova. Ihmisillä ei ole aavistustakaan, kuinka kova hän on. Olen treenannut hänen kanssaan. Olen nähnyt hänen paiskivan rajusti töitä. Hän on niin pirun kova.

– Muistan (hänen ottelunsa) Vitor Belfortia vastaan – hänen kätensä meni sijoiltaan ja hän jatkoi ottelemista. Useimmiten kun on kyse erittäin lahjakkaasta ottelijasta, se ei tuo mukanaan kovuutta. Jon Jones on täydellinen paketti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit