Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tekeekö maailmanmestari paluun F1:n pariin? – “Me keskustelimme puhelimessa”

Sebastian Vettel
AOP

F1-radat kauden 2022 jälkeen hyvästelleen Sebastian Vettelin paluulla on spekuloitu valtavasti. Saksalaiskuljettaja myöntää keskustelleensa Mercedes-tallipäällikkö Toto Wolffin kanssa, mutta vakuuttaa puheiden koskeneen muita asioita.

Toto Wolff, jolle Lewis Hamilton kertoi lähtöpäätöksestään aiemmin, paljasti, että hetken järkytyksen ja epäuskon jälkeen hänen ajatuksensa kääntyivät tulevaisuuteen.

Iso kysymys Mercedeksellä on edelleen, kuka korvaa Hamiltonin vuonna 2025.

Esiin on noussut useita mielenkiintoisia nimiä, kuten Carlos Sainz Jr, Fernando Alonso ja jopa Red Bullin Max Verstappen.

Yhtenä vaihtoehtona on mediassa pidetty myös Sebastian Vetteliä, joka ripusti ajohanskansa naulaan vuonna 2022. Nelinkertainen maailmanmestari myöntää jutelleensa Wolffin kanssa.

– Me keskustelimme puhelimessa, mutta emme siitä, että ottaisin kuljettajan paikan, vaan yleisesti siitä, mitä Mercedeksellä tapahtuu, Vettel totesi PlanetF1:n mukaan.

Vettel on aikaisemmin kertonut haikailevansa lajin pariin, mutta toistaiseksi hän ei ole suostunut avaamaan tarkemmin suunnitelmiaan.

Alonson kaltainen paluu on teoriassa mahdollinen, mutta näin pitkän tauon jälkeen se näyttää suhteellisen epätodennäköiseltä. Wolffin on näin ollen luultavasti mietittävä muita vaihtoehtoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1