Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Supertähti hurjasteli uskomattoman tempun NBA:ssa!: “En voinut uskoa, että hän teki sen taas”

Devin Booker ja Lauri Markkanen
AOP

Phoenix Sunsin supertähti Devin Booker piti jälleen new Orleans Pelicansia kuristusotteessa lähestulkoon yksin ja hurjasteli komean saavutuksen.

Taistelu pudotuspelipaikoista käy kuumana kun NBA:n runkosarja kääntyy pian loppusuoralle.

Läntisessä konferenssissa nähtiin todella mielenkiintoinen ottelu, kun viimeisestä suorasta pudotuspelipaikasta taistelevat New Orleans Pelicans ja Phoenix Suns kohtasivat viime yönä Suomen aikaa.

Sunsin pudotuspelihaaveet kohenivat huomattavasti, kun se siirtyi pelin päähän edellään olevasta Pelicansista kaatamalla sen luvuin 111-124. Vierasjoukkueen voittoon johdatti Sunsin supertähti Devin Booker, joka hurjasteli ottelussa lopulta 52 pistettä.

Ensimmäisen neljänneksen päätteeksi supertähti oli ehtinyt jo paukuttaa taululle 24 pistettä sekä muun muassa 5 kolmen pisteen heittoa. Vauhti ei loppua kohdenkaan kauheasti hidastunut ja mies viimeisteli lopulta uransa kaikkien aikojen viidenneksi suurimman pistepotin.

Bookerista tuli myös ensimmäinen NBA-pelaaja sitten Wilt Chamberlainin, joka on tehnyt vähintään 50 pistettä kolmessa peräkkäisessä ottelussa samaa vastustajaa vastaan. Joukkueiden kahdessa edellisessä kohtaamisessa mies heitti pisteet 52 ja 58.

– Se oli kuin Deja vu. Kun se tapahtui, en voinut uskoa, että hän tekee sen jälleen, supertähti Kevin Durant ylisti joukkuekaveriaan.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo