Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n kestomenestyjä jatkaa voittokulkuaan – Saadaanko kausi sittenkin vielä pelastettua?

Dallas Mavericksin Luka Doncic pitkässä kolmosessa.
AOP

Golden State Warriors jatkoi marssiaan kohti play-in pudotuspelipaikkaa kaatamalla Dallas Mavericksin viime yönä Suomen aikaa luvuin 100-104

Taistelu pudotuspelipaikoista käy kuumana kun NBA:n runkosarja kääntyy pian loppusuoralle.

NBA:n viime vuosien kestomenestyjiin kuuluva Golden State Warriors on tällä kaudella keikkunut sarjataulukossa heikommalla puoliskolla, joten loppukirittävää joukkueella vielä riittää, mikäli se haluaa varmistaa, ettei sen kausi pääty runkosarjaan.

Warriors ottikin jälleen ison askeleen kohti play-in pudotuspelipaikkaa, kun se kaatoi Mavericksin viime yönä ja nappasi samalla jo viidennen perättäisen voittonsa.

Samalla katkesi Luka Doncicin tähdittämän Mavericksin seitsemän ottelun voittoputki. Mavericks on tappiosta huolimatta vielä kiinni suorassa pudotuspelipaikassa ja on läntisessä konferenssissa parhaillaan viidentenä.

Doncic on ollut tällä kaudella todella vaikea pysäytettävä, eikä Warriorskaan pystynyt estämään miestä viimeistelemästä kauden 20:ttä tripla-tuplansa. Kotijoukkue Warriors puolusti Doncicia kuitenkin tiukasti ja esti hyvin miestä tekemästä vieläkin pahempaa jälkeä.

– Puolustuksemme oli se, mikä auttoi meitä voittamaan. Näiden kavereiden pitäminen 100 pisteessä ei ole helppoa, Warriors-valmentaja Steve Kerr ylisti.

Warriorsin paras pistemies oli, joukkueen maaliskuun kuukauden pelaajaksi valittu, Andrew Wiggins 23 pisteellä.

– Mielestäni Wiggins oli loistava. Hän panosti niin paljon ja pakotti Lukan töihin. Luka oli uskomaton kuten aina, mutta hänen ponnistelunsa sävyttivät peliä, Kerr jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo