Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n tämän kauden kärkijoukkue ei näytä hidastumisen merkkejä – Murskavoitto toisesta kärkipään joukkueesta!

Boston Celtics kaatoi Oklahoma City Thunderin ja varmisti runkosarjan voiton
AOP

Boston Celtics varmisti NBA:n itäisen konferenssin runkosarjan voiton itselleen, murskaamalla Oklahoma City Thunderin viime yönä Suomen aikaa luvuin 135-100.

Boston Celtics varmisti NBA:n itäisen konferenssin runkosarjan voiton itselleen, kun pelejä on vielä kuusi jäljellä. 13 päivän vieraspelikiertueelta palannut Celtics viihdytti kotiyleisöään murskaamalla toisen tämän kauden kärkijoukkueista, Oklahoma City Thunderin, koriluvuin 135-100.

Celticsin latvialaistähti Kristaps Porziņģis johdatti joukkueensa voittoon torstain vastaisena yönä Suomen aikaa 27 pisteellä ja 12 levypallolla. Jayson Tatum lisäsi 24 pistettä ja Jaylen Brown 23.

Thunder joutui otteluun ilman tämän kauden parhaita pistemiehiään Shai Gilgeous-Alexanderia sekä Jalen Williamsia. Yksikään Thunderin pelaaja ei yltänyt yli 20 pisteeseen ja joukkueen paras pistemies oli 17 pisteellä Josh Giddey.

Celtics on ollut tällä kaudella hurjan vahva ja voittanut nyt 60 ottelua, häviten ainoastaan 16. Joukkue saa siis varmuudella pudotuspeleihin kotikenttäedun, kun se metsästää seuran ensimmäistä mestaruutta sitten vuoden 2008.

– Emme skippaa yhtään askelta. Kuusikymmentä voittoa – uskon, että olemme oikealla tiellä, Brown tuumi joukkueen kauden vireestä.

Supertähti tiedostaa kuitenkin, että runkosarjan päätyttyä, kisa alkaa taas uudestaan, eikä pudotuspeleissä voi tuudittautua liikaa hyvään runkosarjaan.

– Kun pudotuspelit alkavat, olemme taas lähtökuopissa, mies totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo