Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n supertulokas tulikuumana! – Hallitsevalle mestarille ratkaiseva tappio?

San Antonio Spursin supertulokas Victor Wembanyama
AOP

NBA:n runkosarjassa eletään ratkaisunhetkiä, kun joukkueet ratkovat asetelmia tuleviin pudotuspeleihin.

San Antonio Spursin ja Denver Nuggetsin osalta kauden jatko on isoilta osin jo selvä: Spurs on mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettänyt jo kauan sitten ja Nuggets puolestaan on jo varmistanut suoran pudotuspelipaikan.

Se ei kuitenkaan tarkoittanut, etteikö Spurs olisi antanut kaikkeaan, kun se viime yönä Suomen aikaa kohtasi NBA:n hallitsevan mestarin.

Spurs taisteli peräti 23 pisteen takaa-ajoasemasta lopulta täpärään 121-120 voittoon. Kirvelevän tappion Nuggetsille tarjoili erityisesti Spursin supertulokas Victor Wembanyama, joka paukutti ottelussa kolmeen minuuttiin hurjat 17 pistettä.

Kaikkiaan nuorukainen pussitti ottelussa 34 pistettä ja kahmi 12 levypallo.

– Kehittyvänä ja nuorena joukkueena, tämä voitto on todella iso meille. Tällaisia voittoja tulemme tarvitsemaan lisää tulevaisuudessa, tyytyväinen Wembanyama myhäili ottelun jälkeen.

Täpärä tappio voi vielä käydä Denverille todella kalliiksi, sillä se menetti sen myötä, yksin hallussaan pitämän, sarjataulukon kärkipaikan. Nyt se joutuu jakamaan sen Oklahoma City Thunderin sekä Minnesota Timberwolvesin kanssa kun pelejä on enää yksi kullakin joukkueella pelaamatta.

– Tämä on iso pettymys. Siis todella iso pettymys. Hallitsimme omaa kohtaloamme ja annoimme nyt pois sen mitä saavutimme keskiviikkoiltana (voitto Timberwolvesista), Nuggetsin päävalmentaja Michael Malone harmitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo