Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Mikä tenniksen supertähteä vaivaa?: “Ei lainkaan hyvä kausi toistaiseksi”

Novak Djokovic taipui Casper Ruudille Monte-Carlo Masters -turnauksessa
AOP

Tenniksen supertähden, Novak Djokovicin, poikkeuksellisen vaisu kauden alku sai Monte Carlossa jatkoa, kun mies taipui Norjan Casper Ruudille turnauksen välierässä.

Tenniksen supertähden, Novak Djokovicin, kauden ensimmäinen turnausvoitto antaa vielä odottaa itseään. Casper Ruud nimittäin yllätti itsensä ja tennisfanit ympäri maailman, kaatamalla maailmanlistan ykkösen Djokovicin Monte-Carlo Masters -turnauksen välierässä eilen.

Norjalaistähti Ruud eteni kauden kolmannen Masters tason turnauksen finaaliin, kun serbialaistähti Djokovic kaatui välierässä erin 6-4, 1-6, 6-4.

Selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Djokovic oli tappion jälkeen mietteliäänä ja joutui myöntämään karun tosiasian kaudestaan:

– Ei lainkaan hyvä kausi kausi toistaiseksi, serbialainen myönsi.

24-kertainen Grand Slam -mestari Djokovic ei ole vielä tällä kaudella onnistunut yhtään turnausta voittamaan, mikä on niin miehelle itselleen kuin tennisfaneillekin iso yllätys.

– Olen tottunut todella koviin odotuksiin tuloksellisesti, joten se etten ole voittanut yhtään mestaruutta vielä on, viimeisiin 15 kauteen verrattuna, ei lainkaan hyvä alku.

– On tietysti normaalia olettaa, että joskus sinulla on kausia, jotka eivät ala aivan yhtä hyvin ja tämä on nyt sellainen.

– Toivottavasti pystyn parantamaan tuloksia ja rakentamaan tästä eteenpäin, koska pelasin hyvää tennistä. Toivottavasti seuraavissa turnauksissa pystyn pelaamaan vielä paremmin, Djokovic pohti.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis