Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Ruotsin ihmemies teki sen taas! – Maailmanennätys uusiksi Timanttiliigan avauskisassa

Armand Duplantis rikkoi jälleen maailmanennätyksen
AOP

Seiväshypyn ihmemies Armand ‘Mondo’ Duplantis on rikkonut oman maailmanennätyksensä Timanttiliigan avauskilpailussa Kiinan Xiamenissa.

Ruotsin seiväshyppyihmeelle, Armand ‘Mondo’ Duplantisille, ei löydy tällä hetkellä haastajaa maan päältä ja miehen onkin siis tyytyminen kilpailuun itseään vastaan.

24-vuotias ruotsalaistähti avasikin Timanttiliigakautensa kunnon pamauksella ja pisti jälleen kerran oman maailmanennätyksensä uusiksi. Kyseessä on jo kahdeksas kerta kun Duplantis paransi maailmanennätystä.

Duplantis ylitti Timanttiliigan kauden avauskisassa Kiinan Xiamenissa 6,24 metriä ja paransi näin viime syyskuussa hyppäämäänsä maailmanennätystä yhdellä sentillä.

Duplantis aloitti kilpailun Xiamenissa 5,62 metristä ja ylitti myös korkeudet 5,82 ja 6,00 ennen kuin rima asetettiin uuteen maailmanennätyskorkeuteen. Sen ruotsalaistähti selvitti heti ensimmäisellä yrityksellään.

Amerikkalainen Sam Hendricks oli kisassa toinen tuloksella 5,82 ja Kiinan Bokai Huang kolmas tuloksella 5,72.

– Olen seurannut hänen nousuaan huipulle 14-vuotiaasta saakka. Ja olen niin iloinen, että saan olla edes toinen maailmanennätysmiehen takana, koska tiedän, että hän työskentelee niin hemmetin kovin, Hendricks hehkutti.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu