Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Norjan tennistähti sai makean kostonsa: “Tämä on kaiken odotuksen arvoista”

Casper Ruud kaatoi Stefanos Tsitsipasin Barcelona Openin finaalissa
AOP

Casper Ruud sai suloisen kostonsa Stefanos Tsitsipasista Barcelona Openin finaalissa sunnuntaina.

Viime viikonloppuna Stefanos Tsitsipas oli nimittäin suoraan kahdessa erässä vahvempi Monte Carlon Masters -turnauksen finaalissa. Casper Ruud ei kuitenkaan ollut valmis antamaan kreikkalaiselle samaa iloa toistamiseen viikon sisään.

Norjalainen lähtikin tulisesti ja rohkeammin otteluun, kun kaksikko kohtasi jälleen finaalissa – tällä kertaa Barcelona Openin ATP-500 tason turnauksessa.

Ruud lähti kauden neljänteen finaaliinsa voitonnälkäisenä ja pääsikin viimein nostamaan myös voittopystiä. Tsitsipas kaatui sunnuntain finaalissa erin 7-5, 6-3.

– Hieman hankala alku otteluun, kun hän mursi syöttöni heti, mutta onneksi sain kasattua itseni ja murrettua sen heti perään takaisin, Ruud summasi ottelusta.

ATP-500 turnauksen voitto on Ruudin uran toistaiseksi kovin. Norjalainen oli pelannut ennen sunnuntaita seitsemän ATP-250 tasoa korkeampaa finaalia ilman ainuttakaan voittoa.

– Rehellisesti sanottuna tämä on ollut odottamisen arvoista.

– Monet finaalit jotka olen hävinnyt, ovat olleet kovia, ja ne ovat tietysti olleet hieman pettymyksiä. Aina kun pääsee finaaliin, se on kuitenkin hyvä viikko, joten ei voi olla liian ankara itselleen, mutta tätä on odotettu kauan. Ja olen super iloinen, että se tapahtui täällä Barcelonassa, Ruud iloitsi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis