Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Vammoista kärsinyt tennistähti tehnyt päätöksensä uran jatkumisesta? – “Onko tämä sen arvoista?”

Paula Badosa
AOP

Entinen maailmanlistan kakkonen Paula Badosa lupasi jatkaa taistelua uransa jatkon puolesta, vaikka lääkärit kertoivatkin hänelle, että ammattimaisen tenniksen pelaaminen voisi olla monimutkaista selkärangan rasitusmurtuman vuoksi.

Paula Badosa loukkaantui viime vuoden kiertueella, jonka jälkeen hän on kärsinyt pitkittyneistä selkävaivoista.

Espanjalaiselle kerrottiin, että hän saattaisi joutua hallitsemaan kipuaan kortisonipiikkien avulla pysyäkseen kilpailukykyisenä. Nainen myöntää kokeneensa monta synkkää hetkeä yrittäessään sopeutua elämään vaivojensa kanssa.

– Minä itkin paljon, ja itken edelleen joskus, kun kuulen sen ja kun keskustelen lääkärien kanssa, Badosa kertoi toimittajille Madridin avoimissa ennen ensimmäistä kierroksen otteluaan.

– Mutta samalla minulla on sellainen luonne, että haluan aina puskea eteenpäin ja selviytyä, joten jatkan taistelua. Olen sellainen, hieman itsepäinen. Mutta luulen, että tässä tapauksessa siitä voi olla hyötyä.

– Joskus et vain halua hyväksyä sitä, mitä lääkäri sanoo, ja ajattelet heidän tehneen virheen. Yritän vain pysyä positiivisena. On päiviä, jolloin herään, enkä tunne oloani kovin hyväksi ja kysyn itseltäni, ‘Onko tämä sen arvoista?’.

Lähde: The Straits Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis